Hirdetés

Új ügyvezető a Miskolci Fürdők Kft. élén

borsodihir.hu

2021.05.25. 09:45

Új ügyvezető a Miskolci Fürdők Kft. élén

Mert a feladat is több, a forgalom is nagyobb.

Hirdetés

Hirdetés

Mint ismert, a Miskolci Fürdők Kft. korábban három fürdő – a Selyemréti Strandfürdő, a Miskolctapolcai Strandfürdő, valamint a Miskolctapolca Barlangfürdő – üzemeltetését biztosította, majd tavaly decembertől a hamarosan nyíló Ellipsum Élmény- és Strandfürdő napi feladatainak elvégzése is a gazdasági társasághoz került a miskolci önkormányzat megbízásából.

A Miskolci Fürdők Kft. működését jelentősen befolyásolta a pandémiás időszak, hiszen bevétel nélkül kellett biztosítani a társaság alap működésének fenntartását. A pandémia miatt felmerülő veszteségek mielőbbi hatékony kezelése, valamint a hamarosan nyíló és jelentős feladatokat magával hozó Ellipsum Élmény- és Strandfürdő működtetése miatt a Miskolc Holding Zrt. Igazgatósága döntött arról, hogy megerősíti a társaság cégvezetést, és ennek keretében

május 25-től Németh Juditot bízza meg a Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetői feladatainak ellátásával.

A jelenlegi ügyvezető, Koreny György az új ügyvezető munkájának támogatása érdekében cégvezetőként folytatja tovább munkáját a Miskolci Fürdők Kft.-nél. 

Mivel a köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló 2009. évi CXXII. törvény alapján egy természetes személy legfeljebb egy köztulajdonban álló gazdasági társaságnál részesülhet javadalmazásban, ezért Németh Judit a Mirend-Sec Kft. ügyvezetőjeként május 25-től díjazás nélkül látja el feladatát a Mirend-Sec Kft-nél.
MiskolctapolcaSelyemréti StrandfürdőbarlangfürdőEllipsum

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés