Hirdetés
Hirdetés

Zöld és okos campust építenének Miskolcon

| 2021. 05. 11. | 18:50:00
Várják a jelentkezőket a tervezésre.
Zöld és okos campust építenének Miskolcon
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Miskolc-Egyetemváros területén található A1 és B1 és C1 és A6 épületszárnyak klímaadaptációs célú felújítása kapcsán az engedélyezési és kivitelezési tervek elkészítésére írt ki közbeszerzést a campus. A kiírás a Közbeszerzési Értesítő május 11-i számában olvasható.

A tervezési feladat a B/1 és C/1 épületek déli és nyugati homlokzatán, az A1 épület Galéria épületrészének mindhárom oldalán és az A/6 épület nyugati és keleti homlokzatán műgyökér rendszerrel kialakított zöld homlokzat (függőkert) kialakítása, gyökérzónával, különös figyelemmel a homlokzat épségének megőrzésére a vízellátás tervezése során - áll a kiírásban.

További feladat az épületszárnyak épületvillamossági felújítása, a világítási rendszer LED-es rendszerre történő cseréje, a közlekedőkben és folyosókon az energiaigény csökkentése időrelével, mozgásérzékelővel, alkonykapcsolóval történő megtervezése. A tetőn napelemes rendszer telepítése, a közlekedők, folyosók és lépcsőházak belsőépítészeti felújítása, modernizálása és zöld növényekkel történő beépítésének megtervezése is a projekt része.

A Green and Smart Campus tervezési szolgáltatásokra kikírt pályázatra június 7-én 13 óráig várják az ajánlatokat.

Hirdetés
Hirdetés