Közmeghallgatás lesz Miskolcon a Chervon-gyár ügyében

borsodihir.hu

2021.09.21. 08:27

Közmeghallgatás lesz Miskolcon a Chervon-gyár ügyében

Az érintett nyilvánosság megteheti észrevételeit.

Hirdetés

Hirdetés

A Chervon Autó Precíziós Technológia Kft. kérelmére a miskolci Mechatronikai Ipari Parkba tervezett gépelemgyártó üzem létesítése kapcsán a területi környezetvédelmi hatóságnál összevont környezeti hatásvizsgálati és egységes környezethasználati engedélyezési eljárás van folyamatban.

A környezetvédelmi hatóság az eljárás során közmeghallgatást tart október 18-án (hétfő) 14 órakor Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Közgyűlési Termében (Miskolc, Hunyadi utca 2. tetőtér).

Az eljárással kapcsolatos kérelem, a dokumentáció, valamint annak további kiegészítései október 18-ig megtekinthetőek az építési és környezetvédelmi osztályon, továbbá a http://emiktf.hu/Ugyfelinf/engedelyek/lista.html internetes oldalon. A közmeghallgatásról készült jegyzőkönyv megtekinthető lesz ugyanezen internetes oldalon „Közmeghallgatás jegyzőkönyve” megnevezés alatt.

Az érintett nyilvánosság megteheti észrevételeit, kérdéseit, melyet a környezetvédelmi hatósághoz vagy Miskolc Megyei Jogú Város Jegyzőjéhez lehet benyújtani, a környezetvédelmi hatóság által összeállított eljárást ismertető dokumentumban vagy kép- és hangfelvételben meghatározott – az eljárás ügyintézési határidejére és az észrevételek érdemben történő megválaszolásának időigénye figyelembevételével megállapított – határnapig.

közmeghallgatásChervon

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés