Xboxért lehet futni Miskolcon

borsodihir.hu

2021.10.20. 11:07

Xboxért lehet futni Miskolcon

Digitális kalandjáték.

Hirdetés

Hirdetés

Próbáld ki október 20. és november 17. között a Miskolc Run-t a Szent István téri LED falon, és nyerj egy értékes Xbox Series S konzolt!

A különleges városi futás egy nyereményjátékkal egybekötve startol október 20-án és egészen november 17-ig tart. A négyhetes játékidőszak végén a nyertes egy értékes Xbox Series S konzollal gazdagodik.

Amennyiben szeretnék magukat megmérettetni a versenyen, e-mail címük segítségével regisztráljanak a run.miskolc.hu felületén és fogadák el az adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.

A játékban a 16. életévüket be nem töltött fiatalok csak szülői jóváhagyás esetén vehetnek részt, ennek részletei és menete a weboldalon megtalálható.

Miután telefon vagy egyéb digitális eszköz segítségével csatlakoztak a LED fal WiFi-jére (MISKOLC_RUN), nincs más teendő, mint bejelentkezni a játékba, választani egy tetszőleges karaktert, és indulhat is a városi hajsza az érmék gyűjtésére.

A Miskolc Runnal a Szent István téri virágóránál található LED falon hétfőtől vasárnapig 14 és 16 óra között lehet játszani. A három legtöbb érmét szerző játékos közül a nyertest egy 3 fordulós helyszíni döntőn választják ki.
Xbox

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés