Hirdetés

Hirdetés

Háztűz: sokan fogtak össze a sajószentpéteri családért

borsodihir.hu

2022.01.31. 09:52

Háztűz: sokan fogtak össze a sajószentpéteri családért
Fotók: magánarchívum

Jótékonysági sportnapot is rendeznek a javukra.

Hirdetés

Ahogy arról korábban beszámoltunk, tűz ütött január 26-án reggel Sajószentpéteren, egy Damjanich utcai családi házban. A lángokat, amik a tetőtérben csaptak fel, ugyan hamar megfékezték a helyszínre riasztott kazincbarcikai tűzoltók, az ingatlanban jelentős kár keletkezett és egyelőre lakhatatlan – a statikus vizsgálata állapítja majd meg, helyreállítás után vissza lehet-e költözni. Öröm az ürömben: a szomorú eset kapcsán szerencsére senki nem sérült meg.

Amikor kiderült, hogy az Országos Mentőszolgálatnál dolgozó Drahos Miklósék otthona vált a lángok martalékává, sokan a segítségükre siettek anyagi támogatással és/vagy kétkezi munkával. Az elmúlt hétvégén barátok és szomszédok fogtak össze: a tetőről eltakarították a törmeléket és lefóliázták a házat.

Aki megteheti, hogy segítsen:

Drahos Miklós Alex 11773346-03093113
(OTP, közlemény: tűzeset, adomány)

Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN):
HU53117733460309311300000000

Február 6-án a helyi Victory Gym edzőteremben jótékonysági sportnapot rendeznek a család javára: több oktató tart majd többféle tornát és fekvenyomó verseny is lesz külön fiúknak és férfiaknak. A befolyt teljes összeget Drahos Miklósék kapják.

Hirdetés

Hirdetés