Hirdetés

Hirdetés

Újabb lakásokra lehet majd pályázni Miskolcon

Borsodihír.hu

2022.01.20. 12:44

Újabb lakásokra lehet majd pályázni Miskolcon
(Fotó: miskolcholding.hu)

Az e-lakáspályázat keretében 30 ingatlan találhat gazdára.

Hirdetés

A tavalyi évben három pályázati kampányt indított a Miskolc Holding Ingatlangazdálkodási igazgatósága. Összesen 111 db lakást hirdettek meg, melyre közel háromezer pályázat érkezett be. A lakosság körében népszerű e-lakáspályázati lehetőség pedig 2022-ben is folytatódik – áll Miskolc Polgármesteri Hivatalának közleményében.

Január 24-től új, piaci alapon kiírt lakáspályázat indul, melyen összesen 30 bérlakást hirdetnek meg. A részletes pályázati feltételeket a Miskolc Holding Zrt. www.ingatlangazdalkodas.miskolcholding.hu honlapján belül, az e-lakáspályázat oldalán közzétett pályázati kiírás tartalmazza. Ugyancsak itt tekinthetők meg a bérbeadásra kerülő lakásokról feltöltött fényképek, valamint a lakások műszaki állapotára, a felújítási kötelezettségekre és a fizetendő bérleti díjakra vonatkozó tájékoztatók is.

A pályázatok előzetes regisztrációt követően, a honlapon közzétett linken keresztül, elektronikus formában nyújthatók be. A pályázati kérelemhez előzetesen semmilyen dokumentumot nem kell csatolni, a kérelemben feltüntetett adatokat, nyilatkozatokat alátámasztó iratokat kizárólag a nyertes pályázóknak kell majd benyújtaniuk a szerződéskötést megelőző vizsgálat során. A kiválasztott lakások személyes megtekintésére a szerződéskötést megelőzően, kizárólag a nyertes pályázóknak van lehetősége.

A pályázatok január 24., 8 órától – február 7., 16 óráig nyújthatók be. Elbírálásukra legkésőbb a pályázatok lezárását követő 60 napon belül kerül sor.  A pályázat benyújtásával kapcsolatban az alábbi telefonszámon, valamint e-mail címen érdeklődhetnek: 70/705-6230; 70/658-3396; 70/430-8681 e-mail cím: lakashasznositas@miskolcholding.hu

Miskolce-lakáspályázat

Hirdetés

Hirdetés