Hirdetés

Hirdetés

Egy anya ököllel ütött egy másikat az egyik miskolci játszótéren

borsodihir.hu

2022.03.08. 13:31

Egy anya ököllel ütött egy másikat az egyik miskolci játszótéren
A kép illusztráció.

Két személyt elítélt a bíróság.

Hirdetés

A Miskolci Járásbíróság ítéletet hirdetett azoknak a vádlottaknak az ügyében, akik a gyermekük sérelme miatt bántalmazták szülőtársukat. A bíróság által megállapított tényállás szerint a vádlottak gyermeke és a sértett gyermeke között alakult ki konfliktus egy miskolci játszótéren, amely miatt a vádlottak 2020 áprilisában szidalmazni kezdték a sértettet.

Az elsőrendű vádlott nő a földre lökte a sértettet, hajánál megragadva ütni kezdte az arcát, majd a testét többször megrúgta.

A másodrendű vádlott férfi végignézve a történteket „nő a nő ellen” kijelentéssel konstatálta az eseményeket. Ekkor érkezett a helyszínre a sértett édesanyja, aki igyekezett véget vetni a bántalmazásnak, amelyre válaszként a másodrendű vádlott ököllel arcon ütötte. A sértett nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett.

A bíróság garázdaság vétsége miatt az elsőrendű vádlott nőt 225 ezer forint pénzbüntetésre, míg a cselekményben bűnsegédként részt vevő másodrendű vádlott férfit 90 nap elzárásra ítélte.

Az ítélet jogerős.
Miskolcítéletbántalmazás

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés