Hirdetés
Hirdetés

Egy anya ököllel ütött egy másikat az egyik miskolci játszótéren

| 2022. 03. 08. | 14:31:00
Két személyt elítélt a bíróság.
Egy anya ököllel ütött egy másikat az egyik miskolci játszótéren
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Miskolci Járásbíróság ítéletet hirdetett azoknak a vádlottaknak az ügyében, akik a gyermekük sérelme miatt bántalmazták szülőtársukat. A bíróság által megállapított tényállás szerint a vádlottak gyermeke és a sértett gyermeke között alakult ki konfliktus egy miskolci játszótéren, amely miatt a vádlottak 2020 áprilisában szidalmazni kezdték a sértettet.

Az elsőrendű vádlott nő a földre lökte a sértettet, hajánál megragadva ütni kezdte az arcát, majd a testét többször megrúgta.

A másodrendű vádlott férfi végignézve a történteket „nő a nő ellen” kijelentéssel konstatálta az eseményeket. Ekkor érkezett a helyszínre a sértett édesanyja, aki igyekezett véget vetni a bántalmazásnak, amelyre válaszként a másodrendű vádlott ököllel arcon ütötte. A sértett nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett.

A bíróság garázdaság vétsége miatt az elsőrendű vádlott nőt 225 ezer forint pénzbüntetésre, míg a cselekményben bűnsegédként részt vevő másodrendű vádlott férfit 90 nap elzárásra ítélte.

Hirdetés
Hirdetés