Hirdetés
Hirdetés

Parádés premier Miskolcon: itt a Magyar Nemzeti Cirkusz!

| 2022. 03. 19. | 15:40:00
Lélegzetelállító mutatványok és teljes telt ház már a legelső napon is.
Parádés premier Miskolcon: itt a Magyar Nemzeti Cirkusz!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Aki részese volt a március 18-i premiernek, saját szemével bizonyosodhatott meg róla, hogy nem túlzás: a Magyar Nemzeti Cirkusz Európa legszínvonalasabb cirkuszi szupershowjáját hozta el Miskolcra. Az alapító Richter József és fia, a cirkuszigazgató ifjabb Richter József művészi igény iránti elkötelezettsége és meg nem alkuvása valamennyi műsorszámon átszűrődik. A nemzetközi társulat tehetséges művészei elképesztő produkciókat mutattak be a manézsban és a levegőben egyaránt.

A cigányság egzotikuma és dinamikája köré szerveződő Henrik és Noémi Kraj ostorcsattogtatásától olykor szívéhez kapott a néző, ahogy a Duo Rebels szédületes görkorcsolya- vagy a cirkuszfesztivál bronzdíjas drótszámát is lélegzetvisszafojtva figyelte a közönség, ám a túlontúli izgalmak hamar felhőtlen nevetésbe fordultak, hiszen a Caveagna fivérek zenés komédiája tökéletesen oldotta a jó értelemben vett feszültséget.

Ugyan idén vadállatok már nem szerepelnek a műsorban, a kutyák és a lovak szívmelengető és éppen annyira szórakoztató produkciója idomár és jószág bensőséges kapcsolatáról, precíz munkájáról vallott.

Aki valódi cirkuszélményre és önfeledt kikapcsolódásra vágyik, még napokon keresztül megtekintheti a színvonalas előadást Miskolcon.

Előadások:

Miskolc, Pesti úti TTL parkoló
Március 18-tól 27-ig

Kezdés időpontja:

  • Hétköznap: 18.00
  • Szombat: 15.00 és 18.00
  • Vasárnap: 11.00 és 15.00
  • Március 21. és 22.: szünnap

Bővebb információ a cirkusz honlapján: www.magyarnemzeticirkusz.hu

Hirdetés
Hirdetés