Hirdetés
Hirdetés

Fenntarthatósági mentor lett egy miskolci cég

| 2022. 05. 09. | 12:39:00
A minél szélesebb körű környezettudatos vállalati működés a cél.
Fenntarthatósági mentor lett egy miskolci cég
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vállalkozz Fenntarthatóan! címmel indított országos programot a hazai kkv-k számára a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) – írja közleményében a Miskolci önkormányzat május 9-én.

Az MKIK és a program célja, hogy a kis- és középvállalkozások számára elérhetővé tegye a fenntarthatóság mindennapi vállalati működésben alkalmazható gyakorlatának szakértők és mentorok bevonásával történő megismerését.

A MiReHu Nonprofit Kft. a környezeti fenntarthatóság témáján belül a hulladékhoz kapcsolódó témakörben vállalt fontos, mentori szerepet. A társaság jó példával jár elöl a hulladékgazdálkodás terén, ezért örömmel vállalta el ezt a megtisztelő és előremutató feladatot, hiszen kiemelten fontosnak tartja, hogy megszólítson a környezetvédelem és a fenntarthatóság fontosságára való figyelemfelhívás érdekében mindenkit, így a vállalkozásokat is.

A MiReHu igyekszik majd olyan tanácsokkal és iránymutatásokkal ösztönözni a program Borsod-Abaúj-Zemplén megyei résztvevőit, amelyek elindíthatják őket a környezettudatos működés terén – számol be minderről a miskolci önkormányzat.

Hirdetés
Hirdetés