Hirdetés
Hirdetés

Letartóztatásban a volt élettársát kegyetlenül bántó miskolci férfi

| 2022. 05. 31. | 16:25:00
A nőnek arccsonttörése és bordatörése is keletkezett.
Letartóztatásban a volt élettársát kegyetlenül bántó miskolci férfi
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a miskolci férfinak a letartóztatását, akit különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntettével gyanúsítanak – olvasható a Miskolci Törvényszék közleményében. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított május 20-án találkozott volt élettársával, akivel a kapcsolatuk két évvel ezelőtt szakadt meg.

A találkozó késő este történt egy lyukóvölgyi buszmegállóban, ahonnan a férfi tartózkodási helyére indultak tovább. A házhoz vezető ösvényen, néhány lépésre a ház bejáratától a gyanúsított hirtelen nyakon ütötte a nőt, aki elveszítette eszméletét.

Másnap a férfi házában ébredt fel, mindene fájt, rosszul érezte magát, nem bírt felkelni, és visszaaludt. Ott tartózkodása alatt többször megkérte a gyanúsítottat, hogy segítsen neki hazamenni, aki annyit mondott, majd holnap.

Végül a férfi segítségével elhagyta a házat, de félúton magára maradt, végül egy rokonától kért segítséget. A sértettnek többszörös arccsonttörése, bordatörése és testszerte zúzódásai keletkeztek. Megalapozottan feltehető, hogy a férfi eddig ismeretlen körülmények között, különösen erőszakos módon bántalmazta.

A bíróság szerint a férfi esetében fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, amelyet személyi körülményei nem ellensúlyoznak. Alappal kell tartani attól is, hogy szabadlábon hagyása esetén újabb bűncselekményt követne el. A bíróság mindezeket mérlegelve június 30-ig elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

Hirdetés
Hirdetés