Hirdetés

Hirdetés

Látogatási tilalom a miskolci kórház egyes osztályain

borsodihir.hu

2022.07.27. 09:05

Látogatási tilalom a miskolci kórház egyes osztályain
A kép illusztráció.

Egyre több a koronavírus-fertőzött.

Hirdetés

Az utóbbi napokban bekövetkezett covid-megbetegedések halmozódása miatt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház megelőzésként részleges látogatási tilalmat rendel el  július 26-án 16.00 órától – egyelőre – az intenzív ellátást nyújtó osztályain: a Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályon (KAITO), a kardiológiai őrzőben, a posztoperatív őrzőkben, a Gyermek Aneszteziológiai és Intenzív Osztályon és a Perinatális Intenzív Centrumban (PIC).

A látogatási tilalom visszavonásig érvényes.

A kórház közleményében kiemelte, a látogatási tilalom időszakában természetes igény, hogy a bent fekvő betegek részére a hozzátartozók csomagokat juttassanak el. Az intézmény ezt készséggel fogadja, azonban annak érdekében, hogy ez rendezett körülmények között történhessen, kérik, a csomagokat minden nap 16.30 és 17.30 óra között adják át az egészségügyi személyzet részére. A csomagokat az épületek bejáratáig lehet bevinni, ahol az érintett osztály ápolója átveszi, és továbbítja a betegek számára. Az ápolók érkezéséig kérik, hogy a hozzátartozók a biztonságos távolság megtartásával türelmesen várakozzanak. Az azonosíthatóság érdekében névvel kell ellátni a csomagokat, amelyek nem tartalmazhatnak romlandó élelmiszert és értéket, értéktárgyat sem.

Rendkívüli látogatási kérelem kérhető az orvosigazgato@bazmkorhaz.hu és a tothl@bazmkorhaz.hu e-mail címeket, továbbá személyesen, a központi telephely igazgatósági épületében.

Hozzátették, a Semmelweis Tagkórház Tüdőgyógyászati Osztályán szintén látogatási tilalom van érvényben, amelyet július 22-én rendeltek el.
Miskolclátogatási tilalomkoronavírus

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés