Hirdetés

Hirdetés

Miskolci vacsoracsata és szemforgatás

Borsodihir.hu

2022.09.19. 13:14

Miskolci vacsoracsata és szemforgatás
Jubileumi vacsorát pótoltak (Illusztráció: Freepik)

A holding vezetője visszaszúrt a fideszes vádakra.

Hirdetés

Háromszáz dolgozónak mondtak köszönetet, a vacsorát tavaly tartották volna a társaság 15 éves fennállását ünnepelve, de a koronavírus-járvány miatt akkor elmaradt – reagált a Miskolc Holding Zrt. vezérigazgatója, Dukai Zoltán arra a fideszes kritikára, amelyet Bajusz Gábor miskolci önkormányzati képviselő fogalmazott meg a napokban. Utóbbi a Facebook-oldalán arról beszélt, hogy „miközben a korábban nyereséges városi vízmű 2 milliárd forintos adósságot halmozott fel, a közterületek gondozatlanok, a tömegközlekedés akadozik”, a városvezetés lazacos, libamájas vacsorára, 35 milliós luxusbuszra, 5 milliós dubaji kirándulásra költ.

Dukai Zoltán közölte: az ünnepi vacsoraesttel nem városvezetés „bulizott”, hanem a holding dolgozóinak szerettek volna köszönetet mondani azért, hogy minden nap tesznek Miskolc működéséért, fejlődéséért.

– Az eseményt a Miskolci Egyetem menzáján rendeztük, nem egy ötcsillagos szállodában, bár a munkavállalóink azt is megérdemelték volna. Ha Bajusz Gábor úgy gondolja, nem kellett volna, lehetőséget biztosítok arra, hogy ezt a dolgozók szemébe mondja – riposztozott. Dukai Zoltán írásában arra is utalt, hogy a korábbi fideszes városvezetés évről évre szervezett csapatépítő napokat és karácsonyi vacsorát, ami Bajuszt nem zavarta…

MiskolcFideszDukai ZoltánBajusz Gábor

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés