Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megérkezett Miskolcra az első LED szállítmány 

| 2022. 11. 09. | 17:07:00
Több ezren jelezték az igényüket.
Megérkezett Miskolcra az első LED szállítmány 
Hirdetés
Hirdetés

Mintegy hetvenezer LED izzót osztanak ki a következő hetekben Miskolcon, most megérkezett az első szállítmány – tájékoztatott november 9-én a városháza. Emlékeztettek: a programban helyi lakosok jelezhették igényüket világítótestekre, melyek révén csökkenthetik a rezsijüket. A regisztráció szeptember végén zárult volna, de az érdeklődés miatt egy héttel meghosszabbította a jelentkezési határidőt. 

– Az izzókat biztosító CYEB nevű cég több körben hozza Miskolcra az igényelt mennyiséget. Az energiatakarékos lámpákkal egy család éves szinten akár 50 ezer forintot is megspórolhat – olvasható a tájékoztatóban.

Arra is kitérnek, hogy újra szóba került azon szolgáltatóházak kérdésköre, amelyekben több vállalkozás, intézmény működik és akik a drasztikus távhő áremelkedés miatt azon gondolkodnak, hogy szüneteltetik vagy leválasztják magukat a MIHŐ nyújtotta fűtési rendszerről. Badány Lajos alpolgármester jelezte: már a múlt héten volt egy szakmai egyeztetés, ugyanis egyesével kell megvizsgálni az ingatlanokat, nem lehet általános megoldást nyújtani. A műszaki szempontokra is fókuszáló munka folytatódik, erről is tájékoztatják majd az érintetteket.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés