Hirdetés

Hirdetés

Arany Medál: Miskolcon is szavaztak

MTI

2022.12.14. 08:28

Arany Medál: Miskolcon is szavaztak
Mucsi Zoltán (Fotó: MTI/archív)

Az adott évi színházi, filmes és irodalmi teljesítményt ismerik el a közönség szavazatai alapján.

Hirdetés

December 14-én adják át a közönség által odaítélt Arany Medál díjat: az elismerést

Deák Kristóf filmrendező, Szilágyi Zsófia Emma író, valamint Pogány Judit, Mucsi Zoltán, Pálmai Anna és Staub Viktória színművész veheti át

a budapesti Bethlen Téri Színházban.

A 2008-ban alapított kitüntetést hat kategóriában adják át. Az év filmrendezőjének Deák Kristófot, az év írójának Szilágyi Zsófia Emmát választotta a közönség. Pogány Judit színművész az Arany Medál életműdíjat veheti át szerdán. Pálmai Anna Az év színésznője, Mucsi Zoltán Az év színésze díjat kapja, a legígéretesebb fiatal tehetségnek járó elismerést Staub Viktória színművész veheti át – olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében. Mint írják, a kitüntetésre minden évben egy-másfél hónapig lehet szavazni az interneten, valamint a budapesti Bethlen Téri Színházban és 6SZÍN-ben, a debreceni Apolló moziban, továbbá az idei évtől a Miskolci Művészetek Házában (Béke és Uránia mozi).

A Navarrai Mészáros Márton kulturális újságíró, szerkesztő által alapított elismerést, amelyet 2013 óta a Bethlen Téri Színházban adnak át, eddig hatvan művész kapta meg.

Pogány JuditMucsi ZoltánArany MedálDeák Kristóf

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés