Hirdetés

Hirdetés

Egymillió forint gyűlt össze a Miskolci Nemzeti Színház javára

2022.12.30. 14:34

Egymillió forint gyűlt össze a Miskolci Nemzeti Színház javára
(Fotó: illusztráció)

Továbbra is lehet adakozni.

Hirdetés

A Népkerti Vigadó és Söröző jótékonysági vacsoraestet szervezett december 27-én, a Miskolci Nemzeti Színház javára. 

Az elszabadult energiaárak, az egész Európát sújtó gazdasági válság okozta rendkívüli nehézségek miatt a Miskolci Nemzeti Színház is nehéz helyzetbe került. A Népkerti Vigadó és Söröző tulajdonosai, Barkóczi István és Barkócziné Kertész Kata mint a kultúráért rajongó, Miskolcon gazdálkodó cégtulajdonosok, szerettek volna hozzájárulni a jövőre 200. évfordulóját ünneplő Miskolci Nemzeti Színház további fennmaradásához, a teátrum gazdasági nehézségeinek enyhítéséhez, ezért december 27-én, jótékonysági vacsoraestet szerveztek.

Az est folyamán a kétfogásos menü elfogyasztása mellett a Miskolci Nemzeti Színház két kiváló művésze, Varga Andrea, Radnai Erika előadásában az Operett és musical slágereket hallgathatták meg a színház javára adakozni kívánó vendégek. A vidám dallamokat, a művésznők előadását a közönség végig tapssal jutalmazta, s így egy igazán feledhetetlen estet zárhattak a szervezők.

A rendezvényen minden lokálpatrióta, elhivatott színházrajongó hozzájárult a teátrum további működéséhez, így az est folyamán ötszázezer forint gyűlt össze a Miskolci Nemzeti Színház javára. Barkóczi István, a Népkerti Vigadó tulajdonosa, valamint a FUX Zrt. tulajdonosa és vezérigazgatója további ötszázezer forinttal egészítette ki az est vacsorajegyeiből befolyt összeget, így 1 millió forint adománnyal zárult az est, a Miskolci Nemzeti Színház javára.

A jövőre 200. évfordulóját ünneplő színház köszöntésére Barkóczi István még egy rendkívül felajánlást tett a színház javára: saját pincészetéből, a Barkland Pincészetből egyedi címkével ellátott 200 palack bort ad át a teátrum részére.

Bármilyen kérdéssel vagy egyéb információval kapcsolatban Barkócziné Kertész Kata ügyvezető szívesen áll rendelkezésükre a vigado@miskolcivigado.hu e-mail címen, vagy a +36 30 866 2763-as telefonszámon.
MiskolcjótékonyságMiskolci Nemzeti SzínházNépkerti Vigadó

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés