Hirdetés

Hirdetés

Látványos felvonulással kezdődik a Miskolci Kocsonyafesztivál

MTI

2023.02.06. 15:59

Látványos felvonulással kezdődik a Miskolci Kocsonyafesztivál
(Fotó: Kocsonyfesztviál Facebook-oldala/Kertész Kornél)

A rendezvény fő fellépője Dr. Alban lesz.

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatti kétéves kényszerszünet után idén újra megrendezik március 3. és 5. között a Miskolci Kocsonyafesztivált – tájékoztatta az MTI-t Miskolc önkormányzata február 6-án.

A közlemény szerint az idei kocsonyafesztivál látványos felvonulással és ünnepi megnyitóval kezdődik március 3-án, péntek délután és vasárnap délután ér véget a 75 éves Charlie születésnapi koncertjével.

A rendezvényen többek között koncertet ad a Margaret Island, a Balkán Fanatik, Erös és Spigiboy, a Fiesta Csordás Tibivel, Lotfi Begi, Náksi és a New Level Empire. A fesztivál fő fellépője Dr. Alban lesz. A rendezvény főszínpada a Szent István téren, a másik színpad a Villanyrendőrnél, a pódiumszínpad pedig az Erzsébet téren lesz. A fesztivál területe így a Szent István tér és a Villanyrendőr között húzódik majd. A rendezvénnyel azonos időpontban rendezik meg a Régiségvásárt is Miskolcon.

A megszokott helyek mellett az Avas is bekapcsolódik a programokba, hiszen a fesztivál részeként egy rendhagyó Avasi Kvaterkát is tartanak majd a Bortanyán és a Rácz-sor környékén.

A fesztivál területén gazdag étel- és italkínálat várja majd a fesztiválozókat folyamatos programokkal - közölték. Mint írták, a 2023-as Kocsonyafesztivált a fesztivál jogtulajdonosa, Rózsa Edit által kiválasztott UniGarden Kft. szervezi Miskolc önkormányzata és a Miskolc Holding Zrt. támogatásával.

A fesztivál megrendezéséhez az önkormányzat és a Miskolc Holding összesen bruttó 80 millió forinttal járul hozzá, emellett a város szolgáltatásokkal és a terület rendelkezésre bocsátásával segíti a rendezvényt.
MiskolcKocsonyafesztivál

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés