Hirdetés

Hirdetés

Negyvenes nő lopott Miskolcon egy nyitva hagyott ajtójú autóból

police.hu

2023.03.21. 14:35

Negyvenes nő lopott Miskolcon egy nyitva hagyott ajtójú autóból
(Fotó: police.hu)

Az autótulajdonosok ne tároljanak nagyobb értékeket, készpénzt a járművekben! - kéri a rendőrség.

Hirdetés

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 43 éves helyi nővel szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2023. január 24-én a déli órákban Miskolcon, a Petőfi Sándor utcában leparkolt nyitva hagyott ajtójú autóból ellopott egy kistáskát. A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt. A tolvaj gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Miskolci Rendőrkapitányság az eset kapcsán felhívja a figyelmet, hogy a közterületen leparkolt járműveiket ne hagyják nyitva, abban látható helyen értékeket ne tároljanak, és kiváltképp ne hagyják az indítókulcsot a kocsiban! Érdemes az ingatlanok udvarán leparkolt gépjárműveket is lezárni! Az autótulajdonosok lehetőség szerint ne tároljanak nagyobb értékeket, készpénzt a járművekben. Látható helyen se hagyjanak semmit, hiszen azok lehetőséget kínálhatnak az elkövetőknek.

tolvajrendőrségMiskolc

Hirdetés

Hirdetés