Hirdetés

Hirdetés

Újabb lakásokra pályázhatnak a miskolciak

borsodihir.hu

2023.03.20. 12:57

Újabb lakásokra pályázhatnak a miskolciak
(Fotó: Miskolc Holding Zrt.)

Huszonhárom ingatlan találhat gazdára.

Hirdetés

A lakosság körében népszerű lakáspályázati lehetőség március 20-án, hétfőn indul újra, melyen összesen 23 önkormányzati bérlakást hirdetnek meg két pályázati formában. (Költségelvű pályázaton 5 lakás, piaci elvű pályázaton 18 lakás.) Egy-egy pályázati formán belül legfeljebb 3 lakásra adható be pályázat – tudatta az önkormányzat.

A pályázatok a Miskolc Holding Zrt. honlapján közzétett linken keresztül, előzetes regisztrációt követően nyújthatók be.

Ugyancsak itt tekinthetők meg a lakásokról feltöltött fényképek, műszaki dokumentációk, továbbá a pályázati feltételeket, fizetendő bérleti díjakat, felújítási költségeket tartalmazó pályázati kiírás. A pályázati kérelemhez előzetesen semmilyen dokumentumot nem kell csatolni, a kérelemben feltüntetett adatokat, nyilatkozatokat alátámasztó iratokat kizárólag a nyertes pályázóknak kell majd benyújtaniuk a szerződéskötést megelőző vizsgálat során. A kiválasztott lakások személyes megtekintésére a szerződéskötést megelőzően, kizárólag az első helyre sorolt pályázóknak van lehetősége. A pályázatok március 20-től április 3-ig nyújthatók be. Elbírálásukra legkésőbb a pályázatok lezárását követő 60 napon belül kerül sor.

A pályázat benyújtásával kapcsolatban az alábbi telefonszámon, illetve e-mail címen érdeklődhetnek:
+3670/705-6230; +3670/658-3396; +3670/430-8681,
e-mail cím: lakashasznositas@miskolcholding.hu.
Miskolcbérlakás

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés