Hirdetés
Hirdetés

2021 legfelkapottabb futball-sportfogadási szokásai

| 2021. 02. 12. | 12:49:00
Trendeket, melyek jelentősen túllépik a győzelem, döntetlen és vereség fogalmát.
2021 legfelkapottabb futball-sportfogadási szokásai
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A sportfogadás, mint szabadidős tevékenység hosszú évtizedek óta a közélet része. Az ezredfordulóval, valamint az internet jelentős térhódításával és a technológia gyors fejlődésével pedig egészen új fogadási formák jelentek meg, amik akárcsak a divat, szezonról szezonra változnak.

Az online sportfogadás világa meglehetősen kreatívabb keretek között mozog, mint a klasszikus papír alapú fogadásoké. Az internetes fogadási lehetőségek, fogadási oldalak különböző trendeket követnek, amik jelentősen túllépik a győzelem, döntetlen és vereség fogalmát.

Íme 2021 legfelkapottabb futball-sportfogadási szokásai, amik egészen más szemszögből közelítik meg a sportfogadást.

1. Szögletvariációk

A szögletek számának megtippelése igaz már néhány éve ismert az online fogadásban, viszont a különböző kombinált fogadások lehetőséget biztosítanak a különböző szöglet variációk megtippelésére is. Fogadások köthetőek többek között a szögletek pontos számára, különböző szöglet tartományokra, de arra is, hogy ki végzi majd el az első, vagy éppen az utolsó szögletet egy futball mérkőzésen. A különlegességek közé tartoznak még a félidei szöglet statisztikára történő fogadások, a páros és páratlan szöglet arányok, valamint a szöglet végeredmények is. A szögletekre történő fogadások 2021-ben minden bizonnyal további fogadási variációkat és izgalmat hoznak a sportfogadás világába, hiszen szögletekre az élő fogadások során is fogadhatunk.

2. Lapok száma

Akárcsak a szögleteknél, a sárga és piros lapokra is köthetőek fogadások a mérkőzések előtt is, de az élő fogadások alatt is. Általánosságban megtipplehető, hogy melyik csapat fog több lapot kapni, melyik csapat kapja majd az első lapot, vagy éppen mennyi lap kerül majd kiosztásra a rendes játékidő, vagy egy adott félidő alatt. A sárga lapok mellett természetesen a piros lapokra is köthetőek fogadások. Ebben az esetben is megtippelhető, hogy melyik csapat részesül majd kiállításban, illetve hányszor. A büntető lapokra kötött fogadásokkor egy futball meccsre akár több fogadás is köthető. Ezáltal sárga és piros lapokra is tehető egy-egy fogadás ugyanazon a mérkőzésen anélkül, hogy az eredményre fogadnának a játékosok.

3. Tizenegyesek

A büntetőkre történő fogadások is jelen vannak már a sportfogadás világában, viszont 2021-ben ez a kiaknázatlan terület még több figyelmet kaphat. A tizenegyesekre is köthetőek klasszikus papír alapú fogadások, de az igazi szerepét az élő fogadások alatt tölti be. A legtöbb esetben csak sejthető, hogy egy mérkőzés mennyire lesz fűtött hangulatú, viszont az élő fogadások alatt sokkal hamarabb feltételezhető egy-egy büntető megítélése. A tizenegyesek esetében is fogadhatóak a különböző tartományok, a mérkőzés alatt megítélt tizenegyesek számai, valamint az is, hogy egy-egy tizenegyes értékesítésre kerül-e, vagy éppen kihagyja-e a rúgó játékos. 2021-ben pedig további kombinált büntető fogadási lehetőségek is könnyedén felbukkanhatnak.

4. Játékosok

A játékosokra köthető fogadások száma is növekvő tendenciát mutat. Az online sportfogadásban, legfőképp élőben, számos opció áll rendelkezésre az egyes játékosokra történő fogadások esetén. A leggyakoribb típusú fogadás a gólszerzőre kötött fogadások. Az is feltehető, hogy ki és mikor fog betalálni az ellenfél kapujába, valamint hányadik gólt fogja az adott játékos épp szerezni. A játékosok statisztikai adataira kötött fogadások akár időintervallumokra is bonthatóak növelve ezzel a szorzók értékét. Ez a fogadási forma 2021-ben minden bizonnyal új fogadási trendeket fog megnyitni, mivel az elérhető fogadási opciók igaz nagyobb számban képviseltetik magukat, de még mindig alulmaradnak a büntetők, lapok és szögletvariációk fogadási kínálatával.

Hirdetés
Hirdetés