Helyben járó
Borsod-Abaúj-Zemplén
Gazdaság
Közélet
Programok
Bűn
Sport
Életmód
Hirdetés

A 180x200 cm-es ágykeret a legnépszerűbb

| 2023. 09. 14 | 12:09:00
XXX
A 180x200 cm-es ágykeret a legnépszerűbb
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fekhely vásárlásakor különféle lehetőségeink vannak. Vehetünk komplett kárpitozott franciaágyat, amikor is minden készen van, csak haza kell szállíttatni, vagy pedig mi állíthatjuk össze darabokból, azaz az ágykeretből, a matracból, és esetleg igény esetén a szövetből.

Ágykeretek széles választéka

Abban az esetben, ha mi magunk szeretnénk kiválasztani, hogy milyen legyen az ágybetét, a külső borítás és minden egyéb, akkor érdemes szétnézni a Nonstop Bútor webáruház ágykeret kínálatában, ahol az oldalak elemei, a fejvégek és minden külső elem kárpitozott, szivaccsal ellátott.

Régebben, amikor ágykeretek vásárlásáról beszéltünk, legtöbbször csak a natúr fa ágykeretet tudtuk beszerezni, natúr fa fejtámlával és lábtámasszal. Jó dolog a natúr fa, mert a környezetet, a természet közelségét idézi fel előttünk, de számos hátránya is van annak, ha nincs az a bútor bekárpitozva. Ilyen például, amikor hátradőlünk és szinte koppan a fejünk a fejtámlánál. De még rosszabb az, amikor a hálószobában, kis helyen bukdácsolva, beverjük a lábujjunkat vagy a sípcsontunkat az ágy oldalsó részébe vagy sarkába.

Mindezektől a kellemetlenségektől mind megkímél minket egy kárpitozott ágykeret, amely ráadásul ágyneműtartós is, így az ideális 180x200 cm-es méretben végtelen mennyiségű holmit el tud rejteni.

Amikor ágycserére kerül sor

Ágykeretet általában akkor kezdünk el nézegetni, amikor új lakásba költözünk, és azt új bútorokkal szeretnénk benépesíteni, vagy pedig amikor felújításra kerül sor a hálószobában. Ilyenkor nem feltétlenül kell kicserélni a teljes fekhelyet, elegendő csak azt a részt, amely cserére szorul. Ha ez az ágykeret, akkor pedig nincs más választás, érdemes körülnézni.

A Nonstop Bútor webáruház ágykeretei mivel mind kivétel nélkül kárpitozottak, azontúl, hogy csökkentik a balesetveszély kockázatát, eleganciát és kifinomultságot sugároznak. A fejtámlák is sokkal nagyobbak és kényelmesebbek, mint elődeik esetében, így sokkal komfortosabb érzetet adnak olvasáskor vagy filmnézéskor.

A kárpitozott ágykeretek előnyei

Azon túl, hogy dekoratív a megjelenésük és az igényesség és szépség érzését sugározzák felénk, a kifogástalan külső mellett számtalan előnye van ezeknek az ágykereteknek a hagyományos franciaágyakkal szemben. A már említett ütések sokkal jobban kivédhetők, de ezenkívül van még egy kulcsfontosságú szempont, amely a szállításnál fog előtérbe kerülni.

Minden franciaágy esetében nehéz kérdés a házon belüli szállíthatóság. Ha az egy társasház, általában nem fér be a liftbe, a szűk folyosókon. A Nonstop Bútor ágykeretei mind lapra szerelten szállíthatók, így sokkal könnyebb dolgunk van velük vásárlást követően. Az összeszerelésük is sokkal egyszerűbb ezáltal, így ha van a közelben egy ügyes kezű családtag vagy ismerős, az is meg fogja tudni oldani.

Amennyiben azonban mégis szükség van segítségre, vegye igénybe a bútoráruház támogatását. A cég szakértő munkatársai nem csupán beviszik a házba a kiválasztott helyére az Ön bútorát, de kérésre össze is szerelik.

Kapcsolódó hírek
Értesítést kap, ha új egészségügyi dokumentuma érkezett
Értesítést kap, ha új egészségügyi dokumentuma érkezett
Új funkcióval bővült az EgészségAblak.
Jelezze, ha vaddisznót lát Miskolcon!
Jelezze, ha vaddisznót lát Miskolcon!
Folyamatos az állomány gyérítése.
Lejtmenetben a szülések száma
Lejtmenetben a szülések száma
Lehangoló statisztika. Egy év alatt 24 százalékkal esett vissza a házasodási kedv.
A menopauza összeköt – Miskolcon is
A menopauza összeköt – Miskolcon is
Őszintén a változókorról – Iványi Orsolya könyvbemutatóval egybekötött előadása.
Dél-alföldi idill Szarvason, szálloda saját gyógyvízzel
Dél-alföldi idill Szarvason, szálloda saját gyógyvízzel
Gyermekbarát szálloda, teljes felszereltséggel, saját gyógyvízzel a Körös partján.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés