Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A bükkábrányi cukrász modellként is babérokra törne

borsodihir.hu | 2023. 11. 20. | 09:40:55
Gere Bernadett is indul a World Top Model Hungary versenyen.
A bükkábrányi cukrász modellként is babérokra törne
Gere Bernadett cukrász és autóversenyző
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A bükkábrányi Gere Bernadett is elindul az idén Magyarországon első ízben debütáló World Top Model Hungary 2023-as első nemzeti döntőjében, melynek jelszava a Tisztelet a Nőknek! A nagynevű modellversenyben 1992 óta olyan modellikont is láthattunk, mint Claudia Schiffer.

Gere Bernadett tavaly a Miss Hungary döntősei között is sikeresen szerepelt, és ezúttal modellként szeretné megméretni magát a döntőben 20 lány között, ahol a lányok a Noor téli kollekciójában kezdik meg a programokat, majd a második körben már Crystal kisestélyibe öltöznek, ezt követően Paloma fürdőruhában folytatják, és a végén szintén egy csodálatos Crystal nagyestélyiben pompáznak a kifutón. November 24-én az Aquaworld dísztermében az est során fellép a hazánkban élő olasz énekes Erox Martini, valamint a 2022-es Sztárban Sztár döntőse, Dan Miller. Tötös Roland operaénekes Bocelli dalokat énekel, Horváth Orsolya hegedűművész magával ragadó hegedűshow-eladással készül, és a Souper Troupers különféle formációi és látványos műsorai is szórakoztatják a rendezvény vendégeit a gálavacsora és a gálaműsor közben.

A bükkábrányi Gere Bernadett jelenleg cukrász szaktechnikus és autóversenyző. Eddigi legnagyobb eredményének a 2023-as magyar szlalombajnoki győzelmét tartja.