Hirdetés

A rendőrgyilkos gúnyolódott a tárgyaláson

| 2023. 12. 06. | 14:27:08
Feldühítette a bírónőt, aki elnapolta az ülést.
A rendőrgyilkos gúnyolódott a tárgyaláson
Pökhendi és gúnyos hozzászólásai feldühítették a bírónőt (Fotó: TV2)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Feldühítette a bírónőt a tárgyaláson a fiatal rendőr, Baumann Péter gyilkosa. Az egész országot megrázó rendőrgyilkosság vádlottja a bíróságon többször is közbeszólt és rosszindulatú megjegyzéseket tett az ellene intézkedő másik két rendőr vallomása közben. A viselkedése miatt végül nem maradt idő minden tanúra, ezért elnapolták a tárgyalást - számolt be a TV2 riportja.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. január 12-én 22 óra 11 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapest XI. kerületében, egy Lecke utcai társasházban egy ott lakó férfi az egyik szomszéd lakás ajtaját beszakította, és be akart jutni oda.

A rendőrök megerősített létszámban érkeztek a helyszínre, hogy megfékezzék a férfit, de az az egyenruhásokra támadt. A támadó egy késsel három rendőrt megszúrt, majd az utcára menekült, ahol az egyik járőr figyelmeztető lövést után lábon lőtte, és így sikerült elfogni.

A helyszínre érkező Országos Mentőszolgálat munkatársai a három sérült rendőrt, illetve a lábon lőtt támadót kórházba vitték. Az egyik rendőr, a XI. kerületi rendőrkapitányság körzeti megbízottja, a mátészalkai Baumann Péter olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban életét vesztette.