Hirdetés
Hirdetés

A Volánbusz kíváncsi az utasainak a véleményére

| 2024. 02. 23. | 15:44:43
Felmérik az igényeket.
A Volánbusz kíváncsi az utasainak a véleményére
Ön kitölti? (Fotó: Illusztráció/Cívishír)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Volánbusz szolgáltatásai fejlesztése érdekében kérdőívvel méri fel az utazási szokásokat és azt, hogy az emberek milyen fejlesztéseket látnának szívesen a menetrend szerinti autóbusz-közlekedésben – közölte a Volánbusz Zrt. február 23-án az MTI-vel.

A közlemény szerint a Volánbusz folyamatosan figyel arra, hogy szolgáltatása minél magasabb színvonalú legyen, ennek részeként az utazási komfort és az utasbiztonság fontos szempont.

A társaság ennek érdekében számos fejlesztést hajtott végre az elmúlt években – hangsúlyozták. A közlemény szerint példa erre a MÁV-VOLÁN-csoport jármű-fiatalítási programja is, amelynek keretében már 2500 új autóbusz érkezett meg, az elmúlt 5 évben a csaknem 6000 darabos járműállományuk pedig több mint 40 százalékát cserélték le. Arra is kitértek, hogy több térségben átfogó menetrendi módosítást valósítottak meg, amely révén a menetrend a korábbiaknál hatékonyabb, összehangoltabb lett.

A kérdőív elérhető a társaság honlapján, azt március 31-ig lehet kitölteni. A kitöltők között utazási utalványokat és ajándékcsomagokat sorsolnak ki – írták.

Hirdetés
Hirdetés