Hirdetés

Arccal az aszfaltra esett egy idős férfi Kazincbarcikán

police.hu | 2023. 12. 08. | 08:46:20
Egy szabadnapos rendőr azonnal segített.
Arccal az aszfaltra esett egy idős férfi Kazincbarcikán
Elvesztette egyensúlyát (Fotó: Illusztráció/freepik)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szinte nincs olyan hét, hogy a Készenléti Rendőrség valamelyik szabadnapos rendőre vagy határvadásza ne intézkedne vagy segítene szabadidejében. Ilyen eset történt Nagy László törzszászlóssal is, aki szintén készenléti rendőr, a Rendészeti Igazgatóság III. Bevetési Osztályán dolgozik mint szolgálatirányító parancsnok.

December 7-én délben éppen szabadnapját töltve, kocsijában ülve vett észre egy idős férfit, aki az úttestre lépve elvesztve egyensúlyát, arccal az aszfaltra esett.

Mindez Kazincbarcikán, a Jószerencsét úton történt. Talán az utcanév vonzotta be a szerencsés kimenetelt, és azt, hogy a rendőr épp jókor volt jó helyen. Azonnal kiugrott a kocsijából, a bácsihoz sietett, akinek ekkor már orrából és szájából is folyt a vér, az arca pedig teljesen össze volt zúzva.

A rendőr az úttestről a járdára fektette, majd értesítette a mentőket, és egy járókelő segítségével megkezdte a vérzéscsillapítást. Annak ellenére, hogy a mentők pár perc alatt megérkeztek, az idős sérült már az eszméletvesztés határán volt. A mentőknek végül sikerült elállítani a vérzést, majd a férfit kórházba szállították.