Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bérlakásokra lehet pályázni Miskolcon

borsodihir.hu | 2023. 11. 15. | 17:19:05
November 20-tól december 4-ig.
Bérlakásokra lehet pályázni Miskolcon
Összesen 20 ingatlan talál gazdára (Fotó: Freepik.com)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A lakosság körében népszerű online lakáspályázati lehetőség november 20-án, hétfőn újraindul, és összesen 20 piaci elven bérbe adandó önkormányzati lakást hirdetnek meg - közölte szerkesztőségünkkel a miskolci polgármesteri hivatal. 

Mint írják: egy-egy pályázati formán belül legfeljebb 3 lakásra adható be pályázat.

A pályázatok a Miskolc Holding Zrt. www.ingatlangazdalkodas.miskolcholding.hu honlapján közzétett linken keresztül, előzetes regisztrációt követően nyújthatók be. Ugyancsak itt tekinthetők meg a lakásokról feltöltött fényképek, műszaki dokumentációk, továbbá a pályázati feltételeket, fizetendő bérleti díjakat, felújítási költségeket tartalmazó pályázati kiírás. 

A pályázati kérelemhez előzetesen semmilyen dokumentumot nem kell csatolni, a kérelemben feltüntetett adatokat, nyilatkozatokat alátámasztó iratokat kizárólag a nyertes pályázóknak kell majd benyújtaniuk a szerződéskötést megelőző vizsgálat során. A kiválasztott lakások személyes megtekintésére a szerződéskötést megelőzően, kizárólag az első helyre sorolt pályázóknak van lehetősége 

- hangsúlyozzák. 

A pályázatok november 20-án 8 órától december 4-én 16 óráig nyújthatók be. Elbírálásukra legkésőbb a pályázatok lezárását követő 60 napon belül kerül sor. A pályázat benyújtásával kapcsolatban a 70/705-6230-as, a 70/658-3396-os és a 70/430-8681-es telefonszámon, valamint a lakashasznositas@miskolcholding.hu e-mail címen lehet érdeklődni. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés