Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Borsodi gyilkosságok: a Mi Hazánk szigorítást sürget

borsodihir.hu | 2024. 07. 02. | 11:18:28
Fel kell számolni azt a szubkulturális közeget, ahonnan az elkövetők többsége érkezik - vélik.
Borsodi gyilkosságok: a Mi Hazánk szigorítást sürget
Az elkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépést követel a Mi Hazánk (Fotó: Illusztráció/rendőrség)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bódvalenke, Csernely, Borsodnádasd után a napokban Füzérkajatán gyilkoltak meg egy idős embert. Alig több mint egy év alatt ez a negyedik gyilkosság a vármegyében -  írja közleményében Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke.

Az elkövetők erejük teljében lévő emberek, az áldozatok pedig idős nyugdíjasok – hívja fel a figyelmet a politikus, hozzátéve, hogy több esetben visszaeső bűnözőkről van szó.

A füzérkajatai eset kapcsán olvashattuk, hogy az elkövető nem olyan régen szabadult. Egy korábbi máriapócsi gyilkossággal hozták összefüggésbe, ahol a helyszínen a DNS-ét is megtalálták, azonban a bíróság ezt sem tartotta elegendő bizonyítéknak. A hozzám eljutott információ szerint a gyanúsított nem sokkal a gyilkosság előtt az élettársával is erőszakoskodott, de a rendőrök elengedték – fogalmaz.

Pakusza Zoltán szerint a magyar igazságszolgáltatási rendszer képtelen kivonni ezeket az erőszakos embereket a társadalomból. Az elmúlt több mint harminc év liberális szemlélete és törvényei teljesen tönkretették a rendszert, és ezen a Fidesz egy picit sem változtatott – jegyzi meg.

A Mi Hazánk véleménye szerint a rendszeren szigorítani kell, és törvényes eszközökkel fel kell számolni azt a szubkulturális közeget, ahonnan az elkövetők többsége érkezik. 

Megöltek egy 85 éves nőt Füzérkajatán
Az elkövetőt a fővárosban fogták el.
Letartóztatták a füzérkajatai gyilkosság gyanúsítottját
Reális a bűnismétlés veszélye - indokolták a döntést.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés