Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Borzasztó: felakasztottak egy kutyát Mezőkövesd közelében

| 2024. 04. 22. | 12:53:36
Elfogták a feltételezett tettest.
Borzasztó: felakasztottak egy kutyát Mezőkövesd közelében
Egy erdős területen találták meg az ebet (Fotó: Kapin Ricsi)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bestiális kegyetlenség áldozata lett egy kutya Mezőkövesd közelében. A négylábút egy fára felakasztva találták meg egy erdős területen – hozták nyilvánosságra a helyszínen készült képekkel együtt április 21-én este a Facebookon. A Szurkolók az Állatokért Alapítvány tagja 100 ezer forintot ajánlott fel nyomravezetői díjként, ám néhány óra leforgása alatt mintegy egymillió forint gyűlt össze. A bejegyzés írójának beszámolója szerint még aznap este elfogta a rendőrség a feltételezett tettest, egy Mezőnyárádon élő férfit.

Frissítés: A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság gyanúsítottként hallgatta ki a tettest, aki védekezésében többek között elmondta, hogy próbált humánusabb módon megszabadulni másfél éve ismerősétől nála hagyott, nem kívánt, körülbelül ötéves, bullterrier kutyától, de nem jutott eredményre, ezért választotta a drasztikus megoldást. Az állat megfulladt. A rendőrség állatkínzás miatt folytat eljárást.

18
Csak felnőtteknek
A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon, szűrőprogramot!
Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.
Elmúltam 18 éves, belépek
Még nem vagyok 18 éves