Hirdetés

Brutális gyilkosság, elásott holttest Borsodban

| 2018. 02. 08. | 09:39:00
Egy autóban szúrták halálra. +Videó
Brutális gyilkosság, elásott holttest Borsodban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 40 éves dövényi férfival és 35 éves élettársával, valamint egy 29 éves putnoki férfival szemben. Negyedik társukat, egy 39 éves putnoki nőt bűnpártolással gyanúsítanak.

Az esettel kapcsolatban a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon a sértett hozzátartozója tett feljelentést február 5-én, melyben elmondta, hogy megölték élettársát.  

Február 4-én az esti órákban Dövényben egy helyi vendéglátóhelyen vita alakult ki a sértett és a két férfi gyanúsított között. Ezt követően látszólag kibékültek, majd a három férfi, az egyik elkövető élettársa és a sértett élettársa autóba ültek és elindultak egy közeli településre. Az utazás során a két férfi többször megszúrta az áldozatot, majd élettársát életveszélyesen megfenyegették és elrejtették a holttestet.

A rendőrségre érkezett bejelentést követően a rendőrök azonnal elfogták a két férfit és az egyik nőt, míg negyedik társukat (aki a nyomok eltüntetésében működött közre), február 7-én fogták el és vették bűnügyi őrizetbe a nyomozók.