Hirdetés

Euro 2024: sorsoláson dől el, ki vehet Eb-jegyet az UEFA-tól

| 2023. 11. 28. | 14:25:37
Sorsolnak a jegyigénylők között.
Euro 2024: sorsoláson dől el, ki vehet Eb-jegyet az UEFA-tól
Marco Rossinak gratulálnak a válogatott szurkolói (Fotó: MTI)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Azzal, hogy a magyar válogatott biztosította helyét a németországi torna döntőjében, a magyar válogatott szurkolói nagyobb számban jutnak majd jegyhez a mérkőzésekre. December 4-től ismét megnyílik az online jegyigénylés lehetősége, az UEFA oldalán. Kizárólag a későbbi sorsoláson győztes szurkolók jutnak majd belépőhöz, más oldalon nem lehet jegyeket vásárolni a 2024. június 14-én rajtoló Eb-re - közölte az MLSZ.

A legfontosabb információ a magyar válogatott szurkolói számára, hogy regisztráljanak a https://www.uefa.com/euro2024/ticketing oldalon. Amennyiben ezt már megtették, akkor is be kell lépniük a felületre, hiszen azóta Marco Rossi csapata hivatalosan is kijutott az Eb-re, és így lehetőségük lesz a jegyigénylésre az erre biztosított időszakban.

Akik még nem rendelkeznek regisztrációval, azok ezt december 4-től mindenképpen pótolják. Fontos, hogy minden esetben jelezzék a bejegyzés során: a magyar csapatnak szurkolnak! Aki a mostani szakaszról lemarad, annak igen kicsi esélye lesz már jegyhez jutni

- hívja fel a figyelmet a Magyar Labdarúgó Szövetség. Hozzáteszik: a folyamatot nem az MLSZ, hanem teljes mértékben az UEFA koordinálja, és a nemzeti szövetségeknek nincs módjuk a saját érintett szurkolóik ügyében eljárni.

A jegyigénylésre, ebben a körben, bő egy hétig, december 12-ig lesz lehetősége az érdeklődőknek – emlékeztetőül: az Európai Labdarúgó-szövetség szombaton 18 órakor tartja a kontinensviadal sorsolását, s ezen a magyar csapat a második kalapból várja ellenfeleit.