Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csalódás! Véget ért az idény a DVTK Jegesmedvék számára

nso.hu | 2024. 03. 19. | 13:17:47
Null-kettőről fordított az erdélyi együttes.
Csalódás! Véget ért az idény a DVTK Jegesmedvék számára
Kemény párharc után búcsúztak a piros mezes miskolciak az idénytől (Fotó: dvtk.hu)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Erste Liga negyeddöntőjének hatodik meccsén gól nélküli első harmad után Simon Szathmáry szerezte meg a vezető találatot, majd a játékrész végén egyenlítettek a vendégek. A harmadik harmadban mindkét csapat megnyerhette volna a meccset, végül Van Wormer gólja a Corona Brasov győzelmét és továbbjutását jelentette.

A DVTK számára így véget ért az idény.

6. MÉRKŐZÉS
DVTK JEGESMEDVÉK–CORONA BRASOV (romániai) 1–2 (0–0, 1–1, 0–1)
Miskolc, 845 néző. V: Rencz, Korbuly, Szabó D., Kövesi.
DVTK: VOSVRDA – Szirányi, SZATHMÁRY 1 / Vojkó, Bean (1) / Verveda, Skrabov / Szalay – Esteves, Lövei (1), Mattyasovszky / Vesey, Bartos, Berdnyikov / Kulesov, Páterka, V. Razumnjak / Miskolczi, Csiki, J. Razumnjak. Edző: Steve Kasper
BRASSÓ: DUBEAU – Piché, O. WILLIAMS (1) / Boriszenko, Lowney (1) / Bors, Holwell – Kóger D., Blackwater (1), Zagidullin / Valchar, Cornet, VAN WORMER 2 / Gajdó, Sills, Szabó P. / R. Vasile, Kovács M., Rokaly-Boldizsár. Edző: Dave MacQueen
Kapura lövések: 42–40. Emberelőny-kihasználás: 6/1, ill. 1/1.

Mesterszemmel

Steve Kasper: – Csalódás, hogy kiestünk, mert az egész idényben keményen dolgoztunk a sikerért. Szerintem a rájátszáshoz érve a Brassó volt a liga legjobb formában lévő csapata, tudtuk, hogy rendkívül nehéz lesz ellene. Megvoltak a lehetőségeink ahhoz, hogy megnyerjük a meccset, de a párharc során nem volt jó az emberelőnyös játékunk, és az az igazság, hogy a Brassó jobb volt nálunk.
Strenk Hunor (másodedző): – Mindkét csapat jól játszott, Miskolcon és Brassóban is színvonalas meccseket láthattak a nézők. A párharc kulcsa szerintem a harmadik találkozó volt, amikor idegenben legyőztük a DVTK-t, és ezzel megtörtük a lendületét. Még öt percig örülünk, aztán elkezdünk készülni az elődöntőre.
A végeredmény: 4–2 a Brassó javára

Hirdetés
Hirdetés