Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Erste Liga-rájátszás: hosszú párharcra készülnek a miskolciak

| 2024. 03. 07. | 19:19:29
Idegenben kezd a DVTK.
Erste Liga-rájátszás: hosszú párharcra készülnek a miskolciak
Az idei playoffban a csapatok legeredményesebb játékosai az eddig jól megszokott aranysisak helyett speciális, egyedi mezben léphetnek majd pályára (Fotó: ersteliga.hu)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A jégkorong Erste Liga rájátszása előtti hivatalos sajtótájékoztatóját március 7-én, csütörtökön tartották Budapesten, ahol többek között elhangzott, hogy az idei playoffban a csapatok legeredményesebb játékosai az eddig jól megszokott aranysisak helyett speciális, egyedi mezben léphetnek majd pályára.

A jegkorongblog.hu tudósítása szerint a Brassót Mihály Árpád és Strenk Hunor, míg a DVTK-t Marosi Tamás csapatvezető képviselte. A két klub legutóbb 2013-ban és 2015-ben találkozott egymással a PO-ban, mindkét csörtét a Miskolc nyerte. 

Marosi úgy véli, ebben a kiírásban már a Corona számít az egyik fő esélyesnek, viszont hiszik, az alapszakasz felkészítette a borsodiakat a rájátszásra, akadt elég idő levonni a konklúziókat, amelyekből a szezon lényegi részére csak építkezni lehet. A Jegesmedvék hosszú párharcra szeretnének berendezkedni, s hiába számítanak most “underdognak”, mindenképpen tovább szeretnének lépni az elődöntőbe. 

Ezt követően brassói részről Strenk Hunor kifejtette, a barcasági csapatvezetés a szezon elején az aranyérmet tűzte ki célul, de pontosan tudják, rajtuk kívül még 4-5 csapat is esélyes a végső győzelemre, ezért valószínűleg hosszú és kiélezett párharcokat láthat majd mindkét együttes népes szurkolótábora. A sárga-kékek oldalán Valchar-t illeti majd meg a legponterősebb játésnak járó mez, miskolci oldalon pedig Esteves húzhatja magára.

Erste Liga rájátszás - negyeddöntő

  • 1. mérkőzés: március 8. péntek, Brassó, Corona Brasov - DVTK Jegesmedvék
  • 2. mérkőzés: március 9. szombat, Brassó, Corona Brasov - DVTK Jegesmedvék
  • 3. mérkőzés: március 12. kedd, Miskolc, DVTK Jegesmedvék - Corona Brasov
  • 4. mérkőzés: március 13. szerda, Miskolc, DVTK Jegesmedvék - Corona Brasov 
  • 5. mérkőzés (ha szükséges) március 16. szombat, Brassó, Corona Brasov - DVTK Jegesmedvék
  • 6. mérkőzés (ha szükséges) március 18. hétfő, Miskolc, DVTK Jegesmedvék - Corona Brasov
  • 7. mérkőzés (ha szükséges) március 20. szerda, Brassó, Corona Brasov - DVTK Jegesmedvék
Hirdetés
Hirdetés