Hirdetés
Hirdetés

Eszméletvesztéssel és mínusz 175 ezerrel ért véget a sörözés Borsodban

ugyeszseg.hu | 2024. 02. 21. | 09:03:42
A támadó ellen vádat emeltek.
Eszméletvesztéssel és mínusz 175 ezerrel ért véget a sörözés Borsodban
A sértett nem gondolta, hogy ez lesz az italozásból! (Fotó: Illusztráció/freepik)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Kazincbarcikai Járási Ügyészég vádat emelt egy férfi ellen rablás bűntette és más bűncselekmények miatt. A vádirat szerint a vádlott 2023. november közepén az esti órákban egy borsodi kisváros sörözőjébe ment nőismerősével azzal a céllal, hogy az ott italozó sértett férfit „lenyúlják”, mivel tudta róla, hogy külföldön dolgozik, sok pénze lehet.

A nő időközben megsértődött és távozott a szórakozóhelyről, a sértett férfi pedig egy erősen ittas vendéget kísért ki, akikhez csatlakozott a vádlott is, így közösen hazatámogatták, majd átadták őt a hozzátartozójának. A sértett ezután a lezárt kerékpárjához indult, a vádlott követte, amikor utolérte hátulról a fején megütötte, aki ettől földre zuhant és elveszítette az eszméletét. A vádlott levette róla a felsőruházatát, átkutatta a nadrágját, egyik zsebéből kivette a pénztárcáját a benne lévő, mintegy 175 ezer forint készpénzzel, személyes iratokkal és bankkártyával. A sértett a bántalmazás következtében könnyebb hámhorzsolásos sérüléseket szenvedett el.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő büntetett előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

Hirdetés
Hirdetés