Hirdetés
Hirdetés

Fiatal lányokat molesztált a szerencsi vasútállomáson

| 2024. 03. 27. | 09:30:34
A büntetett előéletű férfi fogházba kerülhet.
Fiatal lányokat molesztált a szerencsi vasútállomáson
Először csak az egyik lány vállát érintette meg... (Fotó: Illusztráció/freepik)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szerencsi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen szeméremsértés vétsége miatt. A vádirat szerint január elején, délben, az ittas vádlott a szerencsi vasútállomás területén odament két fiatalkorú lányhoz, tolakodóan megérintette egyikük vállát, majd felajánlotta, hogy ne féljenek, ő lesz a testőrük és megvédi őket. A fiatalok elutasították, de a férfi követte őket, eléjük állt, meg akarta fogni annak a lánynak a kezét, akinek korábban megérintette a vállát.

Ekkor a másik fiatal tovább indult, de a vádlott utána szaladt és megsimogatta a combja külső részét, azonban a lány tiltakozva felszólította, hogy hagyja abba.

Barátnője hozzájuk futott és megütötte a vádlottat, a két sértett így szabadult meg tőle, viszont a hazasiető lányokat a férfi végig követte és többször szexuális tartalmú kijelentéseket tett. Az egyik lány telefonon hívta az édesanyját, ezt a vádlott úgy akarta megakadályozni, hogy az alkarját megragadta, de a fiatal lábon rúgta, és beszaladtak a házukba.

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben fogház büntetést és közügyektől eltiltást indítványozott, egyidejűleg indítványozta, hogy a bíróság végleges hatállyal tiltsa el bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel kerülne kapcsolatba.

Hirdetés
Hirdetés