Hirdetés
Hirdetés

Háromgólos előny sem volt elég a DVTK-nak Debrecenben

| 2021. 11. 21. | 18:55:00
A miskolciak hosszabbításban kikaptak.
Háromgólos előny sem volt elég a DVTK-nak Debrecenben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Álomszerűen kezdett a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapata a debreceni Erste Liga-fellépésén, hiszen hét perc után 3-0-ra vezetett. Sajnos ez sem volt elég, a harcos debreceniek a második harmadban megkezdték a felzárkózást, és a miskolci előny két perccel a rendes játékidő vége előtt két perccel fogyott el. A ráadásban a debreceni kapuban Hetényi ziccert védett a kontrából pedig Dalecky betalált, így a hazaiknál maradt a plusz egy pont.

A DVTK pénteken 18 órától a Ferencvárost fogadja.

Mesterszemmel

György József: - Azt hiszem, ez a két pont többet ér, mint legtöbbször a három. A csapat számára bizonyságot nyert ugyanis, hogy soha nem szabad feladni, és ha töretlen hittel megy előre, akkor ilyen fordításra képes. Null-három után mindenkit a szíve vitt előre, és könnyebben jöttek a gólok, mint ahogy arra számítottam.

Tokaji Viktor: - Az álomszerű kezdés után rémálommá vált számunkra a mérkőzés húsz perc után. Tudtuk, hogy a Debrecen váltani fog, mégsem sikerült – elsősorban fejben –megoldani ezt a feladatot, pedig lélektani előnyben is voltunk. Katasztrofális volt a speciális egységeink teljesítménye, két gólt kaptunk emberhátrányban, az emberelőnyeink alatt pedig mindössze ötször vagy hatszor lőttünk kapura összesen.

    

Hirdetés
Hirdetés