Hirdetés
Hirdetés

Hátba szúrta testvérét, később fiatal lányt fogdosott Borsodban

Borsodihír | 2024. 02. 24. | 12:41:11
Miskolcon folytatódik az agresszív férfi pere.
Hátba szúrta testvérét, később fiatal lányt fogdosott Borsodban
Szerencsére senki nem halt meg (Fotó: Illusztráció/pixabay)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Február 26-án tárgyalást tart a Miskolci Törvényszék annak a vádlottnak az ügyében, aki egy családi vita során konyhakéssel hátba szúrta testvérét, más alkalommal a nyílt utcán fiatalkorú nőre támadt, intim testrészeit fogdosta.

A férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettével és más bűncselekményekkel vádolják.

A vádirat szerint a vádlott 2022 augusztusában az esti órákban egy borsodi településen lévő családi házban együtt italozott az apjával és férfi testvérével. Szóváltás, dulakodás alakult ki közöttük, a vádlott kezdetben megakadályozta, hogy a testvére és az apja egymásra támadjanak, azonban később ő is egyre dühösebb lett. Egy 1,5 méteres kábeldarabbal a testvérére rontott, de az elvette tőle és kidobta az udvarra. A testvér megelégelte a családi vitát, felöltözött, távozni akart a házból, az apja viszont hátulról megfogva visszatartotta. Amikor kirántotta magát a fogásból, a vádlott – aki előzőleg a tűzhelyről felvett egy közel 30 centiméteres konyhakést – odalépett és hátba szúrta.

A sértett a szomszédoktól kért segítséget, a szúrt sérülés közvetetten életveszélyes állapotot eredményezett.

A vádlott fentieken túlmenően 2022 novemberében az utcán észrevette a kiskorú sértettet, egy 16 éves lányt, aki megtetszett neki. Utána futott, a vállát megragadva maga felé fordította, térddel hasba rúgta, földre lökte. Mögé térdelve ruházata alá nyúlt és fogdosni kezdte. A sértett kiabált, védekezett, azt mondta, hogy beteg, így a vádlott felállította, a kezét megfogva a buszmegálló irányába vezette, majd amikor a vádlott szorítása enyhült, a sértett elszaladt.

Fegyházba zárnák, mert hátba szúrta testvérét Borsodban
A férfi egy fiatal lánnyal pedig erőszakoskodott.
Hirdetés
Hirdetés