Hirdetés

Hogyan kereshetsz pénzt egy applikáció segítségével?

| 2022. 02. 14. | 09:12:00
XXX
Hogyan kereshetsz pénzt egy applikáció segítségével?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A DappRadar egy olyan applikáció, ami az adatok gyűjtésére és feldolgozására lett megalkotva, emellett különböző blokkláncokon követi a decentralizált alkalmazásokat. Több, mint 3500 követett alkalmazásról van szó olyan blokkláncokon, mint például az Ethereum, EOS, HIVE, TRON vagy a Steem.

Ismerd meg a DappRadar működését!

A világ legnagyobb dapp típusú aggregátoraként a DappRadar egy tölcsér szerepét tölti be, amivel a Dappot használók, befektetők, valamint a kutatók és elemzők elérik a piac adatait, és azok segítségével megalapozott döntéseket hozhatnak. 

Nagyon sok iparágban akadnak támogatói a rendszernek, ami biztosítja a sikeres működést és a megfelelő piaci részesedést a jövőben.

Az adatok felhasználásának mértéke a felhasználók bizalmi szintje szerint alakul. A végrehajtók nem minden esetben érdeklődnek a háttérben elvégzett munka iránt, viszont a precíz adatok iránt annál inkább.

A DappRadar segítségével piackutatásban is felhasználható adatokhoz juthatunk, mivel folyamatosan szűri a hamis, irreleváns, valamit botok által generált információkat.

Hogyan rangsorolhatóak és kereshetőek a Dappok?

Ezen a platformon 8300-nál is több dapp rangsorolódik, 27 protokoll mellett. Ezek közül az Ethereum blokklánc a legdominánsabb az egész ökoszisztémát tekintve.

Nagyon fontos funkció a szűrhetőség. Attól függően, hogy mely felhasználók, szakemberek kutatásaira vagy kíváncsi, rákereshetsz a megosztott kutatási eredményekre is, így egyszerű lesz rátalálnod a számodra kedvező hozamokkal kecsegtető kereskedési alternatívákra.

A DappRadar újragondolta a Dapp Store-t

A legjelentősebb adatelemzőként a DappRadar bemutatta a legújabb találmányát, a decentralizált módon működő AppStore-ját.

Ez az áruház egy egyéni portfóliókezeléssel foglalkozó csomagot is birtokol, így egy mindenre kiterjedő élményt kínál a platform ügyfeleinek. Használatával te is gördülékenyen felfedezheted és nyomon követheted a különböző alkalmazásokat és eszközöket. 

A platformon ráadásul nem csak tokenekkel tudsz kereskedni, hanem a napjainkban nagy sikernek örvendő, NFT-ket sem kell kihagyni a befektetéseidből, amelyekről bővebben a CoinCash oldalán olvashatsz.

Mire használható a DappRadar felülete?

Ha nyomon szeretnéd követni a pénztárcádat, akkor a DappRadar felhasználói felülete segítségével ezt könnyedén megteheted: az összes dapp kategóriájára ráláthatsz, minden küldött és fogadott tranzakciót követhetsz, sőt, ha vizualizálni szeretnéd az adatokat, akkor diagramokat is készíthetsz a tranzakciókról, illetve az összes aktivitásodról. 

A platform rendelkezik egy fejlesztőknek készített piactérrel is, így a dappfejlesztés összes részterületét egy egységes rendszerben használhatod. Nagy segítséget jelentenek projekteknek, hogy rengeteg külső félhez köthető szolgáltatást is igénybe lehet venni a fejlesztőknek köszönhetően.

Hirdetés