Hirdetés
Hirdetés

Így készíthető fel a kert a felejthetetlen nyáresti partikra

Borosodihír | 2024. 04. 24. | 16:37:50
Bár még június messze van, sosem lehet elég korán belevágni a kerti partikra való felkészülésbe.
Így készíthető fel a kert a felejthetetlen nyáresti partikra
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Cikkükben 5 olyan kerti felszerelést mutatunk be, amelyekkel komfortosabbá és otthonosabbá tehető a kert az éjszakába nyúló közös grillezéshez, társasjátékozáshoz, beszélgetéshez és szórakozáshoz.

5 kihagyhatatlan felszerelés a kerti partikhoz

Romkocsma, gasztro szentély, társasjáték-helyszín vagy meghitt, otthonos kávéház? Legyen bármi is az elképzelésed az ideális szórakozásról, a megfelelő kreativitással és felkészüléssel a kertedből könnyen kialakítható az igényeidnek megfelelő kerti parti helyszín. A következőkben 5 olyan kerti felszerelést ismerhetsz meg, amelyekkel bármely kert könnyedén feldobható.

Patio a forró napokra

Patio, vagyis egy stílusos megjelenésű, fedett tetejű kerti építmény, jelenti a kerti partik központját. Egyszerre nyújt védelmet az erős UV sugaraktól, a könnyű nyári záporoktól és szolgálhat kényelmes ülőhelyekkel a vendégek számára. Patio vásárolható szaküzletekből és barkácsáruházakból, azonban az ügyeskezű ezermestereknek érdemes az egyéni igények alapján megépíteni. Ezzel nem csupán jelentős pénzösszeget takaríthatunk meg, de a saját elképzelésünknek és a kert adottságainak megfelelő patiot készíthetünk. Ne felejtsd, hogy a kerti építmény elkészítéséhez szükséged lesz speciális szerszámokra. Ilyen például a gérvágó fűrész, amellyel gyorsan és pontosan szabhatjuk méretre a faanyagokat.

Kerti grill sarok a közös ebédekhez

Elkészült a patio? Akkor következhet a kerti grill sarok kialakítása, mellyel lenyűgöző fogásokat készíthetsz a vendégek elkápráztatásához. Nem könnyű a döntés, hiszen több tucat grillsütő érhető el a piacon. A két legnépszerűbb választást az elektromos- és a klasszikus faszenes grillek jelentik. Mutatjuk, mit érdemes megfontolni vásárlás előtt!

  • Az elektromos használata praktikusabb kezdő grillezők számára is, hiszen a megfelelő hőmérséklet beállítása sokkal egyszerűbb.
  • Azonban a klasszikus faszenes grillsütő sokak szerint kedvezőbb választás, hiszen kellemes füstös aromát ad az ételeknek, ráadásul elektromos aljzatra vagy hosszabbítóra sincs szükség használatához.

Függőágy a pihenéshez

Egy kerti parti sem lehet igazi függőágy nélkül, mely egyszerűen felszerelhető két fa közé. A kert kialakítása ezt nem teszi lehetővé? Aggodalomra semmi ok, hiszen elérhető függőágy állvány, amellyel a kert bármely pontján elhelyezhető a függőágy. Továbbá kiváló alternatívát jelenthet egy kényelmes ringatózást biztosító hintaágy is, amelyen akár több ember is ülhet egyidőben.

Játszótér a gyerekek szórakoztatásához

Szeretnéd, hogy ne csak a felnőttek élvezzék a kerti partikat? Akkor ne feledkezz meg a játszótérről sem! Akár csak a patio esetén, itt is két lehetőség közül választhatsz:

  • kész kerti játszótér szett vásárlása,
  • vagy DIY játszótér készítése.

Ez utóbbi lehetőség pénztárcabarát, ráadásul lehetőséget ad arra, hogy a gyerekeknek személyre szabott meglepetésekkel okozz örömet. Ilyen lehet a kedvenc mesefilm figura felfestése a faház falára, vagy az egyedi formájú homokozó.

A játszótér további előnye, hogy a gyerekek esthosszat képesek elfoglalni magukat a játékokkal, így a felnőttek zavartalanul élvezhetik egymás társaságát.

 

Kültéri hangfal szett a hajnalig tartó táncoláshoz

Végül pedig, dobd fel kerted vízálló, strapabíró kültéri hangfalakkal – így nem szükséges a halk és gyakran kevésbé jó hangminőségű hordozható bluetooth hangszórókkal vesződni, ha zenét szeretnétek hallgatni.

Zákány Szerszámház: a megbízható szerszám webáruház

Játszóteret vagy patiot készítenél a kerti partikhoz, azonban hiányzik valamelyik szerszám? Akkor látogass el a Zákány Szerszámház webáruház oldalára, ahol garantáltan megtalálod, amit keresel. A széles kínálat, verhetetlen árakkal és szakértői segítséggel párosul – így egészen biztos, hogy elégedett leszel!

Hirdetés
Hirdetés