Hirdetés
Hirdetés

Így készülhet vászonkép kollázs egyszerűen

borsodihir.hu | 2024. 10. 24. | 10:46:34
XXX
Így készülhet vászonkép kollázs egyszerűen
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nagyon sok olyan lehetőség van, ami dekorációként szolgálhat a lakásban. Ezek között nem jellemző ma már a fényképekből celluxal összeragasztgatott kollázs, ami a boomer generáció számára ismert fogalom.

Ettől függetlenül kifejezetten örömmel vettük, amikor kiderítettük, hogy a tinikorunk kollázsai új lendületet kaphatnak a Vaszonkepem.hu egyedi tervezőmoduljának köszönhetően. Így már nemcsak a hagyományos lapra ragasztott kollázsok készülhetnek el, hanem egy sokkal modernebb változatban is életre kelhetnek.

Hiába a régi őrület, még a mai napig szeretjük azokat az alkotásokat, amik a kedvenc pillanatainkat ábrázolják. Rengeteg előnye van a vászonkép kollázsnak, amiket el is árulunk amellett, hogy segítünk a tökéletes összeállításban is.

A megfelelő téma kiválasztása

Fiatalabb korunkban nem is volt kérdés, hogy mi kerülhet a kollázsra, mert minden partifotónak akadt hely. Ma már egy kicsit megfontoltabban választunk megfelelő témát, mert nem csak rólunk szól ez az összeállítás.

Rengeteg olyan családi kép van, amit szívesen látnánk rajta, de a kaotikus káosz helyett szisztematikus hangulatot is elérhetünk a kollázzsal. Ebből a szempontból érdemes olyan képeket kiválasztani, amik azonos hangulatot tükröznek.

Így lehet elérni azt a hatást, ami a családi nappaliban kimondottan harmonikus atmoszférát tud teremteni. Ez lehet a nyaralásból összeválogatott képcsoport a nappali falán, vagy éppen mókás pillanatok a gyerekekkel való főzések alkalmával az étkezőasztal fölött.

Művészi alkotások, amikből vászonkép kollázsok születnek

A régmúlt hangulatát idézi az a folyamat, amikor a Vaszonkepem.hu tervezőfelületén “játszunk” egy kicsit. Szuper lehetőségekkel kecsegtet ez a platform, ami lehetőséget ad a kreativitásunk kiélésére. Mindemellett pedig elfelejthetjük a felpöndörödő sarkokat és a lepotyogó fotókat.

Minden vászonkép kollázs egy művészeti alkotás, amit érdemes úgy összeállítani, hogy büszkén akaszthassuk a falra és a lakásunk méltó dísze lehessen. A legjellemzőbb módja, ha egy központi, nagyobb méretű kép köré rendezzük a többit.

Látványos eredményt adhat az, ha nem katonás sorrendben szorosan egymás mellé igazítjuk a képeket. Egy kis “káosz” kifejezetten jól áll a kollázsnak, de a lényege, hogy legyen benne egy kis rendszer.

Karbantartási tippek

A vászonképekkel lehetnek fenntartásaink, de nem igazán van okunk rá. A mai nyomdaipari technológia és a felhasznált alapanyagok lehetővé teszik, hogy olyan képek születhessenek meg, amikkel nem kell sokat bajlódni.

A vászon anyaga nedvességálló, ami sokkal könnyebbé teszi a portalanítását. Időnként ajánlott letörölni a szennyeződéseket, amit megtehetünk egy nedves és puha rongy segítségével.

Emellett pedig a használt festék UV-álló, így az sem jelenthet gondot, ha közvetlen napfény éri az elkészült alkotást. Nem fog megfakulni, így sokáig gyönyörködhetünk benne.

Minden elkészült vászonkép kollázs csodás hírnöke lehet az életünk legszebb pillanatainak, ami nagyon sokáig a nappali legszebb éke lehet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés