Hirdetés
Hirdetés

Íme, 5 olyan cipőtrend, amely uralni fogja a 2024-es év nyarát!

Borosodihír | 2024. 04. 24. | 19:10:36
XXX
Íme, 5 olyan cipőtrend, amely uralni fogja a 2024-es év nyarát!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A mai cikkünkben megmutatjuk, hogy milyen lábbelikért fogunk idén nyáron megbolondulni. Lesznek köztük egészen egyediek is! Szóval, ha szereted követni a trendeket, akkor mindenképpen tarts velünk!

Masnival megbolondított darabok

Bár a masnis kiegészítők és a ruhadarabok általában az ünnepi szezonban kerülnek elő, de azt vettük észre, hogy a cipők terén ez átível a 2024-es szezonra is. Sőt, mondhatjuk úgy is, hogy az idei év a masnis cipők éve lesz.

Tehát, ha ránk hallgatsz, akkor már most beszerzed a Topicipő webáruház lapos talpú szandáljai között megtalálható nyári gumis szandált fekete és/vagy fehér kivitelben. Viselj bármilyen szettet is, ezek a lábbelik egy kis eleganciát és bájt csempésznek bele, így érdemes őket akár a hétköznapokban is bevetni.

Virágokkal díszített cipellők

Az elmúlt négy hónap során számtalan, virággal díszített lábbeli jelent meg a piacon, és jelenleg úgy tűnik, hogy ez a lendület a későbbiekben sem hagy alább. Hogy egy olyan darabot választasz közülük, amelyen egyszerre több virág is megjelenik, vagy mondjuk egyetlen rózsa adja az extravaganciáját, az csakis rajtad és a preferenciáidon múlik.

De egy biztos, egy olyan csodaszép lábbeli, mint amilyen a fentebb már említett Topicipő webáruházban is kapható Tamaris fehér virágos női papucs, a szetted legfeltűnőbb darabja lesz.

Arany részletekkel gazdagított lábbelik

Azt vettük észre, hogy az elmúlt néhány évben az arany egyre inkább kezd előtérbe kerülni, lábbelik esetében legalábbis biztosan. Valószínűleg ezért is lesznek 2024 nyarán az arany részletek a mérvadók.

Érdemes lesz tehát beszerezned a forró évszakra a fentebb már említett webáruház kínálatából a Tamaris vagy a kockasarkú arany női szandált, amelyek szinte bármilyen szituációban megállják majd a helyüket.

A megosztó flip-flop

Bár a flip-flop eléggé megosztó trendnek számít, ennek ellenére 2024-ben ismét jelen lesz a boltok polcain, amelyre talán az egyik legnagyobb bizonyíték, hogy ez a fajta papucs a Chanel kifutóján is végigvonult a legutóbbi divathetek során. Strandoláson túl is használható azonban!

Az örökké trendi balerina

A balerina egy olyan időtálló darab, amelytől valószínűleg még hosszú évtizedekig nem kell majd elbúcsúznod.

A kiválasztása során azonban mindenképpen törekedned kell a minőségre, ahogy azt is megköszönöd majd magadnak, hogy ha egy klasszikus színösszeállításban szerzed be a régi-új kedvencedet. Ezáltal ugyanis egyaránt fel tudod majd venni az elegáns szettjeid, a lazább outfitjeid, sőt még akár az oversize fazonú ruháid kiegészítéseként is.

Ebből a kis listából is tökéletesen látható, hogy ha cipődivatról beszélünk, akkor nem feltétlenül csak a kényelmetlen tűsarkakra kell gondolni, hanem számos komfortosabb fazon is hódítani fog majd a 2024-es évben nyáron. Te melyiket fogod majd közülük viselni?

Hirdetés
Hirdetés