Hirdetés
Hirdetés

Kocsonyafesztivál Miskolcon: változik a forgalmi rend

Borsodihír | 2024. 03. 01. | 14:34:18
Mutatjuk a változásokat.
Kocsonyafesztivál Miskolcon: változik a forgalmi rend
A fesztivál népszerűsége töretlen (Fotó: Veres Pál Facebook-oldala)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Március 7-10. között, a Kocsonyafesztivál rendezvény miatt változik a villamos- és az autóbusz-közlekedés, illetve lesz olyan forgalmi változás is, amely az autósokat érinti. A rendezvényről való könnyebb hazajutás érdekében az MVK pénteken és szombaton éjszaka többletjáratokat indít.

Pénteken, szombaton és vasárnap a Tiszai pályaudvar és a Malomszög utca villamos-megállóhely között villamospótló autóbuszok, míg a Malomszög utca – Felső-Majláth szakaszon továbbra is villamosok fognak közlekedni. Március 8-án, pénteken az 1A-s és a 2-es villamosok nem közlekednek. A 2-es villamosok helyett az Újgyőri főtérről induló autóbuszokat lehet igénybe venni a Vasgyárba / Vasgyárból történő utazáshoz.

Az autóbuszok közlekedését érintő változás, hogy a Villanyrendőr autóbusz-megállóhely lezárásra kerül, emiatt csütörtökön 23:05 után vasárnap üzemzárásig, az utolsó járattal bezárólag a Centrum megállóhely felé terelt útvonalon közlekednek a 14-es, 14G-s, 28-as, 34-es, 36-os, 43-as, 44-es, 900-as, 901-es, 914-es és 935-ös autóbuszok.

Az autósokat érintő forgalmi változás, hogy a Széchenyi utca – Corvin utca kereszteződésnél, a Centrum irányába a külső forgalmi sáv részlegesen lezárásra kerül.

A társaság hamarosan részletes tájékoztatást ad a közlekedési változásokról. További információk ITT.

Hirdetés
Hirdetés