Hirdetés
Hirdetés

Letartóztatták a rudabányai késelés gyanúsítottját

| 2020. 04. 24. | 20:01:00
A nő ötször szúrhatta meg a férfit.
Letartóztatták a rudabányai késelés gyanúsítottját
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szökés, elrejtőzés és a bizonyítás akadályozásának veszélye miatt elrendelte a Miskolci Járásbíróság annak a nőnek az előzetes letartóztatását, aki a rendőrség gyanúja szerint április 22-én többször megszúrta férfi ismerősét Rudabányán. 

A bíróság április 24-én közölte: a gyanúsított és a férfi ismerték egymást, utóbbi korábban többször kereste a nő társaságát. Szerdán is megjelent az utcájában, amit a 23 éves nő annyira rossz néven vett, hogy késsel rontott ki a házból, azt kiabálva, hogy megöli. Vitatkoztak, dulakodtak, majd a gyanúsított ötször megszúrta a férfit, aki életveszélyes sérülést szenvedett (két szúrás a hasát, három a vállát érte). A nő a kést az udvari vécében rejtette, majd bejelentést tett a rendőrségen. Azt mondta, a férfi rátámadt, majd saját maga ellen fordult. 

A bűnesetről szóló rendőrségi hír még azt említi, hogy a nő élettársát is gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását. Ugyanakkor a mostani bírósági közlemény csak a nőt említi.

[Beillesztett cikk: Feladta magát az egyik rudabányai késelő a rendőrségen]

 

Hirdetés
Hirdetés