Hirdetés
Hirdetés

Megépül az emődi piac első üteme

Borsodihír | 2024. 03. 25. | 12:30:10
Harsányi cég a kivitelező.
Megépül az emődi piac első üteme
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tizenegy ajánlat érkezett a pályázati eljárás során, amit az emődi városgondnokság írt ki a helyi piac első ütemének kivitelezésére. A közbeszerzés keretében három, egyenként 15-20 négyzetméteres eladótérrel rendelkező, zárható fűtött üzlethelyiséget alakítanak ki úgy, hogy mindegyik üzletrészhez tartozik egy saját mosdó és raktár. Szükséges
kialakítani összesen 15-40 folyóméter fedett, nyitott elárusító pultot is a termelők számára. A piac működtetéséhez ezen kívül egy közös raktárt kell biztosítani a mobil eszközök és takarítószerek számára, valamint egy közös használatú akadálymentes vécét, amit a vevők és az árusok részére egyaránt elérhetővé kell tenni piac alatti állandó nyitvatartással. Szükséges ezen kívül egy darab akadálymentes parkoló kialakítása.

Az új piac két fő épületrészre oszlik: egy zárt, fűtött épületrészre, valamint egy fedett-nyitott piaci elárusító térre. 

A tervezett beépítés első üteme 260 négyzetmétert érint. A beruházás összértéke 89,9 millió forint – ezért az összegért vállalta a munkálatokat a legkedvezőbb árat kínáló, harsányi székhelyű JD Bau 2014 Kft. A városgondnokság a vállalkozással március 12-én kötötte meg a kivitelezésre vonatkozó szerződést.

Hirdetés
Hirdetés