Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Meggyilkolták Bagdy Emőke fiát

| 2023. 10. 25. | 11:15:00
A klinikai szakpszichológus szerint Zsoltot tőrbe csalták.
Meggyilkolták Bagdy Emőke fiát
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az arizonai helyi sajtóban jelent meg a hír, hogy október 21-én halálra késeltek egy 53 éves férfit, Császár Zsoltot. A Blikk úgy értesült, hogy az áldozat Bagdy Emőke fia. – Igaz a hír, megölték a fiamat. Megsemmisültem, felfoghatatlan a számomra – erősítette meg a lapnak a klinikai szakpszichológus.

Az amerikai lapok az elkövető, a 18 éves Yaaliyah Ezekiel Jackson vallomását is idézik, amelyben azt állítja, hogy a nővére lakásán vendégeskedett Zsolt, és egy összeszólalkozás után, önvédelemből szúrta meg többször áldozatát. Bagdy Emőke szerint ez nem igaz, teológus fiát tőrbe csalták. – Szándékközösségben, többek által nyereségvágyból elkövetett rablógyilkosság volt.
A bűntényt egyelőre a 18 éves, 2 méter magas, kisportolt Jackson vállalta magára, de más vitte el az autót, a mobiltelefont, stb. Nem ismerte a fiam a támadókat, és még csak nem is védekezett, mert nem számított semmi rosszra. Jóindulatú, embereknek segítő, mélyen hívő ember volt. Vékony, 170 cm-es jóságos kis ember  – nyilatkozta Bagdy Emőke.

A portál tudatta, Jackson két hete volt próbaidőn szabadlábon, egy reintegrációs program keretében. Egész gyermekkorát intézetekben és fiatalkorúak börtönében töltötte, így nyilván a tettestársai is, akik között nagykorú (21 év feletti) értelmi szerző is volt. Jaksont elfogták, és a társai védelmében hamis vallomást tett, hiszen fiatalkorú és kevesebb vesztenivalója lehet. A hirtelen felindulásra való hivatkozását el sem fogadták, hiszen úgynevezett secondary murderrel vádolják, azaz nem indulat-bűncselekménnyel.