Hirdetés
Hirdetés

Miskolci Piknik: elkezdődött a visszaszámlálás

MTI | 2024. 09. 14. | 15:40:02
Fellép Alle Farben, Manuel és Geszti Péter is.
Miskolci Piknik: elkezdődött a visszaszámlálás
A rendezvény 2023-ban sok érdeklődőt vonzott (Fotó: Veres Pál Facebook-oldala)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jövő pénteken keződik a három napon át tartó Miskolci Piknik a vármegyeszékhelyen, ahol többek között a német lemezlovas, Alle Farben is fellép – közölték a szervezők szeptember 14-én. A rendezvényen a tavalyi évtől eltérően idén csak két színpadon – a Szent István téren és a Villanyrendőrnél – lesznek koncertek. Az Erzsébet térre a szervezők egy "gasztro szigetet" állítanak fel, ahol a helyi vállalkozások és séfek mellett Rácz Jenő és Mede Ádám is látványfőzést tart majd.

A piknik első napján a délután fél háromkor kezdődnek el a zenei programok, a Szent István téri nagyszínpadon mások mellett fellép Csordás Tibi, Bréda Bia és Manuel is, a színpad utolsó előadója pedig a német lemezlovas, Alle Farben lesz.

Ezen a napon a Villanyrendőrnél található színpadon többek között Markus Greg, a Loving Arms és Regán Lili szórakoztatja a közönséget, míg az Erzsébet téren este hattól egyebek mellett a Borsod Burger látványfőzésén vehetnek részt az érdeklődők. Szombaton a legkisebbeknek is tartogatnak programot a szervezők, fellép a Farkasházi Réka és a Tintanyúl, de gólyalábas műsort is megnézhetnek a gyermekek. Később mások mellett Pullmaxx, majd Desh gondoskodik a jó hangulatról, akit az est fő fellépője, Majka követ a Szent István téren. A Villanyrendőrnél többek között a Groovehouse és a Bonbon koncertezik majd, míg a gasztro szigeten a látogatók több látványfőzésen – köztük a Rácz Jenőén – is részt vehetnek. A vasárnapi program szintén gyermekprogramokkal kezdődik a Miskolci Piknik nagyszínpadán, délelőtt tíztől Horagus mester cirkuszán, utána az Alma együttes koncertjén, majd az Alkalmi Csibészek gólyalábas csoport előadásán vehetnek részt a kicsik. Délután ugyanezen a helyszínen lép majd fel a Here We Are és a Hauber Zsolt x Bonanza Banzai is, a színpad programjait pedig Geszti Péter Rapül az idő című performansza zárja.

A Villanyrendőrnél többek között Bebe lép fel, majd Erős vs Spigiboy djformáció zenél, az Erzsébet téri gasztro szigeten pedig a Karám és Mede Ádám látványfőzésén vehetnek részt a látogatók.

Hirdetés
Hirdetés