Hirdetés
Hirdetés

Miskolcra érkezik az Országos Gaming Expo

| 2022. 02. 23. | 10:44:00
Ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Miskolcra érkezik az Országos Gaming Expo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Országos Gaming Expo (OGEX 2022) az első olyan országos gaming rendezvénysorozat, ami két hónapon keresztül az egyes megyeszékhelyeken rendeznek meg. A gaming road show egyrészt lehetőséget biztosít a megyei lakosoknak, hogy kipróbálják magukat különböző videójátékokban, társasjátékokban, videójátékos kompetencia felmérésben, egyéb fizikai aktivitást igénylő játékokban, másrészt FIFA22 országos e-sport verseny, hiszen a megyei döntők itt kerülnek megrendezésre. A rendezvény szórakoztató és szakmai részéről műsorvezetők, e-sport szakértők és influencerek gondoskodnak, így mindenki megtalálja azokat a területeket, amelyek miatt érdemes kilátogatni az Országos Gaming Expo egyes állomásaira.

A rendezvény főszervezője az Egymillióan a Magyar Esportért Egyesület (Esportmilla), a bajnokság pedig a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) versenykiírása és lebonyolítása alapján valósul meg. A rendezvényekről és a FIFA22 versenysorozatról az Esport1 stábja, szakértői csapata tudósít és közvetít.

A rendezvénysorozat hagyományos gaming rendezvények elvén alapul, e-sport bajnoksággal kísérve. Megvalósítási formája lehetőséget ad megszólítani az ország teljes lakosságát, különös tekintettel az elmúlt évek pandémiás helyzetére való tekintettel biztonságos offline keretek között, ötvözve az e- sport adta lehetőségek online megoldásával.

A rendezvény ingyenesen látogatható, regisztrációhoz kötött (előzetes és helyszíni).

Programok

előadások, beszélgetések, kvízjátékok, retro pc és gaming, XBOX, szimulátor, nintendo, társasjátékok és logikai játékok, cosplay fotófal, VR, Just dance stand, Minecraft stand, csocsó, Kinect sport, reflex fal, dekázó ketrec, Star Wars programok, Gamer múzeum, PC zone + FIFA22 bajnokság (részletes felsorolás később).

E-sport esemény: OGEX 2022 E-sport OPEN - FIFA22

  • Februrár 26., Nyíregyháza, Continental Aréna
  • Február 27., Debrecen, HALL
  • Március 19., Miskolc, Egyetemi Körcsarnok

A rendezvények nyitva tartása a vidéki helyszíneken: 11:00 – 19:00 

Hirdetés
Hirdetés