Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Miss World Hungary: a fináléban bizonyíthat a miskolci lány

| 2023. 06. 09. | 18:45:00
Jól teljesít a számára eddig ismeretlen területen Hacsi Bogi.
Miss World Hungary: a fináléban bizonyíthat a miskolci lány
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Május 16-án jelentették be azt a húsz gyönyörű lányt, akiket a sok jelentkező közül a zsűri kiválasztott a Miss World Hungary szépségverseny felkészítőtáborába. Kevés várakozás után, múlt héten elkezdődött a tábor, melyen kezdetben húsz, majd a döntőhöz közeledve már csak tizenhat szépség készül, hogy megnyerje a koronát, és kiérdemelje a Magyarország Szépe címet.

A felkészülés során több alversenyen és számos próbán kellett jól teljesíteniük, ezeken elért helyezéseikkel pedig a lányok a TOP 16-ba biztosíthattak maguknak helyet, ezzel elkerülve a kiesést. A verseny húsz döntőse közé három Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei lány is bejutott, közülük azonban „csak” Hacsi Bogi került be a tizenhat finalista közé.

Hacsi Bogi

Bogi Miskolcon nőtt fel, ahol a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégium tanulója volt, majd innen a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karára ment tovább. – Nemzetközi Gazdálkodás szakon végeztem angolul. Jelenleg pénzügyi érdekképviselettel és vállalkozásfejlesztéssel foglalkozom. Van egy ruhamárkám, amit egy barátnőmmel együtt csinálunk, a Boboo Budapest – kezdte a miskolci döntős a Borsodihír érdeklődésére. Már korábban elárulta, a szépségversenyek világa eddig ismeretlen terület volt számára, mindig vonzotta, de ezelőtt nem vett részt ilyen versenyeken. Modellkedni főként a márkája miatt szokott, korábban volt egy-két modell munkán is, továbbá voltak közös projektjei fotósokkal.

Kérdésünkre elmondta, a versenyre kíváncsiságból jelentkezett, érdekelte, milyen és szerette volna kipróbálni magát benne.

– Nagyon boldog voltam, mikor kiderült, hogy bekerültem. A Top 20-nál még csak az izgatottság és kíváncsiság volt bennem, a Top 16-nál viszont már sajnos el kellett búcsúzunk néhány lánytól, ami nagyon nehéz pillanat volt. A célom az, hogy megismerjem a szakma adta lehetőségeket – tette hozzá.

A felkészülésről is beszélt portálunknak, elárulta, számára nagyon egyedi élmény a tábor. Annak ellenére, hogy feszített tempóban mennek a programok, a lányokkal van lehetőségük megismerni egymást. – Főleg mentálisan készültem a táborra, a mozgás a mindennapjaim része volt alapvetően is, mivel táncolok és mellette edzek is, viszont egy ilyen esemény nem csak fizikálisan, de lelkileg is megterhelő tud lenni. Rengeteg érzelem van bennünk, a különböző programoknak hála vannak érzelmes és vicces pillanatok egyaránt, mondhatni együtt sírunk és nevetünk szinte minden nap – mesélte Bogi. Szerinte az ő csapatuk nagyon szuper, összetartó és nincsenek nagy viták. Hozzátette, a következő napokban folyamatosan próbák várnak rájuk, ezerrel készülnek a vasárnapi élő show-ra.

A tábor első hetében zajlottak le az alversenyek, melyeken véleménye szerint jól teljesített, ám van még min csiszolni.

Az első megmérettetés a Miss Fashion volt, ahol 3. helyezést ért el. Ezt követte a Miss Sport, ahol sajnos az egyik akadály végét nem tudta befejezni, így lecsúszott a dobogóról, de tudomása szerint jó idővel végezett. A következő napon a Miss Natural Beauty és a Miss Talent versenyek voltak. – Előbbinél második helyezett lettem. Ennek nagyon-nagyon örültem, hiszen itt a természetes arcunkat smink és ékszerek nélkül nézték, továbbá a kisugárzásunkat, és hogy hogyan tudunk pózolni a kamera előtt néhány másodpercig – fejtette ki. A Miss Talent megmérettetés szintén érdekes volt számára, hiszen egy tűsarkúban adott elő egy táncot az egyik általuk készített Boboo ruhában. – Erre kifejezetten büszke voltam. Nem lettem dobogós, de nagyon élveztem ezt az alversenyt, és nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam. 

Érdeklődésünkre azt is elárulta, nagyon jó érzés a Top 16-ban lenni, és hatalmas élmény a felkészülés.

– A célom, hogy felhívjam a figyelmet, mennyire fontos a problémákkal, gyerekkori traumákkal foglalkozni és feldolgozni azokat, hogy teljes életet éljünk felnőttként. Ezzel összekapcsolva a mellrákszűrés fontosságára szeretném felhívni a figyelmet. Én azt gondolom, hogy a mentális problémák és elfojtott traumák kihatnak az egészségünkre, ezért fontos ezekkel foglalkozni. Másrészt  az is fontos, hogy fiatalon elkezdjük az önvizsgálatokat, és a szűrővizsgálatok segítségével időben észrevegyük, ha baj van, ezzel nagyban növelhetjük a gyógyulás esélyét.

Draskóczi Aliz

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Elkezdődött a párizsi olimpia: hajó szállította a magyarokat
Elkezdődött a párizsi olimpia: hajó szállította a magyarokat
206 nemzet csaknem 11 ezer versenyzője verseng egymással.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Szakszervezeti szövetség: legalább 12 százalékkal kell emelni a minimálbért
Szakszervezeti szövetség: legalább 12 százalékkal kell emelni a minimálbért
A 300 ezer forintos minimálbér mellé minimum 360 ezer forintos garantált bérminimum szükséges – fogalmaztak.
Bejelentették, ki juthat könnyebben hitelhez
Bejelentették, ki juthat könnyebben hitelhez
A kormányinfón részletezte a feltételeket Vitályos Eszter.
Nem remekeltek a strandbüfék a hatósági ellenőrzéseken
Nem remekeltek a strandbüfék a hatósági ellenőrzéseken
A fertőtlenítő mosogatás hiánya az ellenőrzések 8,7 százalékánál jelentett problémát, sok helyen gond a takarítatlanság is.
A Volánbusz beolvad a MÁV-ba
A Volánbusz beolvad a MÁV-ba
Régi terve ez a kormánynak.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés