Hirdetés
Hirdetés

Novák Katalin barátnője elmondta, miért kapott kegyelmet K. Endre

Blikk | 2024. 03. 01. | 09:40:23
A dokumentumfilmes szerint a volt köztársasági elnök ártatlannak hiszi az elítélt igazgatóhelyettest.
Novák Katalin barátnője elmondta, miért kapott kegyelmet K. Endre
Novák Katalin és Skrabski Fruzsina (Fotó: Facebook/Skrabski Fruzsina)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Skrabski Fruzsina újságíró, filmrendező, dokumentumfilmes mindvégig Novák Katalin mellett állt a botrány kirobbanása óta. A Blikknek elmondta, miért kapott kegyelmet a bicskei gyermekbántalmazások ügyében elítélt K. Endre.

„Tudomásom szerint abban a tudatban döntött, hogy egy olyan embernek ad kegyelmet, aki valójában nem bűnös. Sajnálom, hogy így alakult, és ez a döntés ilyen következményekhez vezetett. Magyarország hatalmasat veszít a hiányával, ma a közéletben nagyon kevesen képesek arra, hogy úgy szólítsák meg az embereket, ahogy ő tette”

- méltatta Novák Katalint a volt tanácsadója, aki meg is hívta a lemondott köztársasági elnököt a gyermekvállalásra ösztönző Három királyfi, három királylány nevű alapítványba dolgozni. Skrabski Fruzsina szerint a volt államfőt nagyon megviselték az elmúlt hetek, de tudja róla, hogy majd megrázza magát és újult erővel, üstökösként tér majd vissza.  A civil élet sokkal szabadabb és örömtelibb, mint a politika világa - mondta a lapnak Skrabski Fruzsina.

?
Ön szerint Magyarország vesztett vagy nyert Novák Katalin lemondásával?
Vesztett
Nyert
Hirdetés
Hirdetés