Hirdetés
Hirdetés

Szárnyal a magánegészségügy Miskolcon is

mti | 2024. 05. 30. | 08:02:02
TritonLife: megduplázott bevétel és folyamatosan bővülő hálózat.
Szárnyal a magánegészségügy Miskolcon is
Labortól a műtétig (Fotó: TritonLife/Facebook)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megduplázta bevételét és jelentősen bővítette hálózatát a magyar tulajdonosi hátterű TritonLife csoport tavaly – közölte a magánegészségügyi szolgáltató. Tájékoztatásuk szerint csaknem 35 milliárd forint nettó árbevételt ért el a csoport 2023-ban az egy évvel korábbi 17,5 milliárd forint után.

A TritonLife a többi között három diagnosztikai központtal és egy új magánkórházzal bővült tavaly, emellett a cégcsoporthoz került 22 dialízisközpont, Miskolc legnagyobb járóbeteg-ellátója és az Istenhegyi Magánklinika is.

A különböző szakterületeken végzett műtétek száma 12 ezerre nőtt a 2022-es 9600-ról, és félmillió orvos-beteg találkozót bonyolítottak az előző évi 400 ezer után. A csoport által foglalkoztatott orvosok és szakdolgozók száma 2500-ra emelkedett a 2022-es 1200-hoz képest – ismertették. Idén már 10 városban van jelen a TritonLife, több mint 70 szakterületen nyújtva komplex szolgáltatást a betegellátásban – írta közleményében a cégcsoport.

Haraszti Péter, a TritonLife csoport alapító-vezérigazgatója úgy fogalmazott: az erőteljes terjeszkedés és a beruházások eredményeképpen a TritonLife mára a legnagyobb magánegészségügyi szolgáltató, amely a legkomplexebb szolgáltatást nyújtja az országban, lefedi a teljes betegutat a laboratóriumi diagnosztikától a műtéti utókezelésig. 

Fábián Lajos, a TritonLife csoport alapító-elnöke és szakmai stratégiai vezetője, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) társelnöke egyebek mellett hangsúlyozta: több százmillió forintos beruházással hozták létre az ország egyetlen emelt szintű (PIC II) koraszülött intenzív osztályát. A közleményben ismertette, hogy az észak-balatoni régió első, speciális vizsgálatokra is felkészített képalkotó nagydiagnosztikai központja Veszprémben évente 20 ezer vizsgálat elkészítésére készül, tehermentesítve az állami egészségügyet. Miskolci hálózatuk az ország legkomplexebb szolgáltatást nyújtó, integrált magánegészségügyi ellátórendszere az alapító-elnök szerint, ahol a teljes betegút végig követhető.

Hirdetés
Hirdetés