Hirdetés
Hirdetés

Szatír tolta le a nadrágját a szerencsi vonaton

ugyeszseg.hu | 2024. 09. 16. | 11:01:57
Önkielégítést végzett – vádat emeltek ellene.
Szatír tolta le a nadrágját a szerencsi vonaton
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szerencsi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen szeméremsértés vétsége miatt. Az elkövető a vasúti kocsiban utazó nőnek megjegyzéseket tett, miközben beszélt hozzá saját nadrágját levette és nemi vágyának kielégítésére szexuális cselekményt végzett.

A vádirat szerint a vádlott július közepén, éjszaka, a Miskolcról Szerencsre tartó személyvonaton egy kocsiban utazott fiatalkorú férfi ismerősével és egy számára ismeretlen nővel. Menet közben a férfi a vele szemben ülő nőnek szexuális tartalmú megjegyzéseket tett, majd a nadrágját letolta, nemi szervét elővette és a nőre nézve, hozzá beszélve, nemi vágyának kielégítésére szexuális cselekményt végzett.

A sértett hallva a szexuális ajánlatokat és látva a vádlott cselekményét, megijedt, sírva fakadt, a legközelebbi vasútállomáson leszállt a vonatról, míg a vádlott futva távozott a helyszínről.

Az ügyészség a büntetlen előéletű elkövetővel szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben felfüggesztett fogházbüntetést indítványozott. Az ügyészség indítványozta azt is, hogy a bíróság a próbaidő tartamára rendelje el pártfogó felügyeletét és külön magatartási szabályként írja elő a párfogó felügyelő által szervezett közösségi foglalkoztató programban, életvezetési tanácsadáson való részvételt.

Hirdetés
Hirdetés