Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Több embert terrorizált egy kazincbarcikai férfi

| 2023. 09. 08. | 13:36:00
17 éves barátnőjét személyi szabadságában is korlátozta. +Videó
Több embert terrorizált egy kazincbarcikai férfi
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Zsarolás, kitartottság, kapcsolati erőszak, könnyű testi sértés és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 27 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított szeptember 5-i elfogásáig a kazincbarcikai Veres dűlőben több ott élőt megfenyegetett, bántalmazott.

A gyanúsított az akkor még 17 éves barátnőjét prostitúcióra kényszerítette, bántalmazta, személyi szabadságában is korlátozta. A férfi továbbá barátnője családját is terror alatt tartotta.

A családot először fenyegetésekkel arra kényszerítette, hogy eredeti lakhelyüket feladva költözzenek egy rosszabb állapotú házba, majd ő az otthonukba költözött. Ezt követően a gyanúsított a családot egy másik, még rosszabb állapotú ingatlanba „költöztette”, sőt a romos házért még bérleti díjat is felszámolt. Mindezeken túlmenően az őrizetbe vett férfi a Veres dűlőben élőket félelemben tartotta, és másokat is bántalmazott.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatására is.